Latest Posts

Vettel a declarat că nu are nevoie de un psiholog pe probleme sportive

Vizualizări: 28470

 Vettel a declarat că nu are nevoie de un psiholog pe probleme sportivePotrivit publicației online www.planetf1.com, pilotul german al echipei Ferrari nu are în staff-ul său un psiholog pe probleme sportive, însă ar fi luat în calcul ideea de a angaja unul.

Greșelile din ultimul sezon ale germanului au creat impresia că pilotul se află sub presiune, lucru de altfel recunoscut de Vettel, într-un interviu acordat pentru Auto Bild și citat de planetf1.com.

”Desigur, resimt presiune, dar de cele mai multe ori provine din interiorul meu. Atunci când știi de ce ești capabil, însă nu reușești să îți atingi obiectivele, nu ești satisfăcut.” a declarat Vettel. Cu privire la chestiunea angajării unui psiholog pe probleme sportive, pilotul german a adăugat: ”Ideea mi se pare foarte interesantă dar nu am găsit o persoană care să mă poată ajuta momentan. M-am interesat în legătură cu acest aspect, nu am fost indiferent”.

El a mai spus că trebuie să existe mereu un echilibru în viață și e de părere că autodisciplina îl va ajuta foarte mult. În final a declarat că motto-ul său este: ”Niciodată nu ești atât de bun pe cât spun oamenii dar nici atât de rău precum cred ei că ai fi.”

Sursa foto: https://news.sky.com

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss