Acasă F1 Vettel a declarat că nu are nevoie de un psiholog pe probleme sportive

Vettel a declarat că nu are nevoie de un psiholog pe probleme sportive

0

 skysports f1 sebastian vettel ferrari 4243100Potrivit publicației online www.planetf1.com, pilotul german al echipei Ferrari nu are în staff-ul său un psiholog pe probleme sportive, însă ar fi luat în calcul ideea de a angaja unul.

Greșelile din ultimul sezon ale germanului au creat impresia că pilotul se află sub presiune, lucru de altfel recunoscut de Vettel, într-un interviu acordat pentru Auto Bild și citat de planetf1.com.

”Desigur, resimt presiune, dar de cele mai multe ori provine din interiorul meu. Atunci când știi de ce ești capabil, însă nu reușești să îți atingi obiectivele, nu ești satisfăcut.” a declarat Vettel. Cu privire la chestiunea angajării unui psiholog pe probleme sportive, pilotul german a adăugat: ”Ideea mi se pare foarte interesantă dar nu am găsit o persoană care să mă poată ajuta momentan. M-am interesat în legătură cu acest aspect, nu am fost indiferent”.

El a mai spus că trebuie să existe mereu un echilibru în viață și e de părere că autodisciplina îl va ajuta foarte mult. În final a declarat că motto-ul său este: ”Niciodată nu ești atât de bun pe cât spun oamenii dar nici atât de rău precum cred ei că ai fi.”

Sursa foto: https://news.sky.com

 

  


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.