GP24 Media

LATEST POSTS

Verstappen va participa la cursa virtuală de 24 de ore de la Le Mans.

Verstappen
Vizualizări: 26942

Campionul mondial de Formula 1, Max Verstappen, se numără printre participanții de profil înalt la cursa virtuală de 24 de ore de la Le Mans, care va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare.

Verstappen

Max Verstappen a câștigat titlul din 2021 în timpul unui Mare Premiu controversat de la Abu Dhabi, în care a preluat conducerea cursei – și titlul de campion – de la Lewis Hamilton în ultimul tur al sezonului. Max Verstappen, un prolific pilot de sim racing în timpul liber, se va alinia pentru echipa Redline în cadrul evenimentului virtual care se va desfășura în perioada 15/16 ianuarie.

Max Verstappen va face echipă cu pilotul McLaren IndyCar Felix Rosenqvist și cu piloții de sim racing Max Benecke și Atze Kerkhof în divizia LMP, care are 29 de participanți. Mercedes, Red Bull, Alpine și Williams intră și ele în clasa LMP cu echipele lor Esports, iar Fernando Alonso, dublu campion, este căpitanul echipei Alpine, fără a participa la cursa.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Fostul pilot de Formula 1 Juan Pablo Montoya și fiul său, Sebastian, vor face echipă, în timp ce Alex Palou, campionul în exercițiu de IndyCar, se va număra, de asemenea, printre participanți. W Series a înscris, de asemenea, o mașină, în divizia GTE, urmând să fie reprezentate de piloții Fabienne Wohlwend și Ayla Agren. Evenimentul, care se va desfășura pe platforma rFactor2, va fi transmis pe platformele de socializare.

Verstappen

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Mai multe știri despre Campionate de SIM Racing găsiți AICI.

Sursa: Team Redline
Photocredit: Max Verstappen
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES