More

  Latest Posts

  Verstappen va participa la cursa virtuală de 24 de ore de la Le Mans.

  Campionul mondial de Formula 1, Max Verstappen, se numără printre participanții de profil înalt la cursa virtuală de 24 de ore de la Le Mans, care va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare.

  Verstappen

  Max Verstappen a câștigat titlul din 2021 în timpul unui Mare Premiu controversat de la Abu Dhabi, în care a preluat conducerea cursei – și titlul de campion – de la Lewis Hamilton în ultimul tur al sezonului. Max Verstappen, un prolific pilot de sim racing în timpul liber, se va alinia pentru echipa Redline în cadrul evenimentului virtual care se va desfășura în perioada 15/16 ianuarie.

  Max Verstappen va face echipă cu pilotul McLaren IndyCar Felix Rosenqvist și cu piloții de sim racing Max Benecke și Atze Kerkhof în divizia LMP, care are 29 de participanți. Mercedes, Red Bull, Alpine și Williams intră și ele în clasa LMP cu echipele lor Esports, iar Fernando Alonso, dublu campion, este căpitanul echipei Alpine, fără a participa la cursa.

  Fostul pilot de Formula 1 Juan Pablo Montoya și fiul său, Sebastian, vor face echipă, în timp ce Alex Palou, campionul în exercițiu de IndyCar, se va număra, de asemenea, printre participanți. W Series a înscris, de asemenea, o mașină, în divizia GTE, urmând să fie reprezentate de piloții Fabienne Wohlwend și Ayla Agren. Evenimentul, care se va desfășura pe platforma rFactor2, va fi transmis pe platformele de socializare.

  Verstappen

  Mai multe știri despre Campionate de SIM Racing găsiți AICI.

  Sursa: Team Redline

  Photocredit: Max Verstappen


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss