Latest Posts

Verstappen va participa la cursa virtuală de 24 de ore de la Le Mans.

Vizualizări: 28191

Campionul mondial de Formula 1, Max Verstappen, se numără printre participanții de profil înalt la cursa virtuală de 24 de ore de la Le Mans, care va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare.

Verstappen

Max Verstappen a câștigat titlul din 2021 în timpul unui Mare Premiu controversat de la Abu Dhabi, în care a preluat conducerea cursei – și titlul de campion – de la Lewis Hamilton în ultimul tur al sezonului. Max Verstappen, un prolific pilot de sim racing în timpul liber, se va alinia pentru echipa Redline în cadrul evenimentului virtual care se va desfășura în perioada 15/16 ianuarie.

Max Verstappen va face echipă cu pilotul McLaren IndyCar Felix Rosenqvist și cu piloții de sim racing Max Benecke și Atze Kerkhof în divizia LMP, care are 29 de participanți. Mercedes, Red Bull, Alpine și Williams intră și ele în clasa LMP cu echipele lor Esports, iar Fernando Alonso, dublu campion, este căpitanul echipei Alpine, fără a participa la cursa.

Fostul pilot de Formula 1 Juan Pablo Montoya și fiul său, Sebastian, vor face echipă, în timp ce Alex Palou, campionul în exercițiu de IndyCar, se va număra, de asemenea, printre participanți. W Series a înscris, de asemenea, o mașină, în divizia GTE, urmând să fie reprezentate de piloții Fabienne Wohlwend și Ayla Agren. Evenimentul, care se va desfășura pe platforma rFactor2, va fi transmis pe platformele de socializare.

Verstappen

Mai multe știri despre Campionate de SIM Racing găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Team Redline
Photocredit: Max Verstappen
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Team Redline

Latest Posts

Don't Miss