More

  Latest Posts

  Verstappen va încerca să-și „distrugă” noul coechipier: „La finalul zilei, îi înving pe toți”

  Max Verstappen afirmă că unul dintre țelurile sale pentru următorul sezon de Formula 1, este să-și „distrugă” noul coechipier. Sergio Perez, care îl înlocuiește pe Alex Albon, deoarece acesta nu a fost în stare să țină pasul cu olandezul, ar trebui să ia această declarație, ca pe un avertisment.

  „Faptul că nu era consecvent, a fost factorul decisiv”, a relatat Dr Helmut Marko, pentru Auto Motor un Sport. „Câteodată Albon era și la 6 zecimi distanță de Verstappen și nu poți câștiga un titlu în ritmul acesta.”

  Marko consideră că un mare atu, din partea lui Sergio Perez, constă în informația și experiența obținută după ce a concurat cu un motor Mercedes: „Ne poate oferi un punct de vedere important, în ceea ce privește performanța, fiabilitatea.”

  Și pe partea comercială, aduce un bonus: „Biletele pentru Paddock Club pentru GP-ul Mexicului, au fost vândute la 5 minute după ce am făcut anunțul.”

  Verstappen nu îl primește însă cu căldură, pe noul coleg, deoarece este sigur că îl va întrece cu ușurință și pe acesta: „La finalul zilei, îi înving pe toți și asta e bine. Cum zice tata mereu, trebuie să iți distrugi coechipierul.”

  „Este clar că trebuie să fi mai rapid decât coechipierul tău, știu că spre asta țintește și Sergio. Și e de bine, pentru că este singurul mod în care echipa poate înainta – cum s-a întâmplat și cu Daniel (Ricciardo).”

  Deocamdată Perez nu poate folosi simulatorul Red Bull, din cauza restricțiilor impuse de Covid, pentru că se află în Mexic. „Vom ști cât de bună este perechea noastră, față de Hamilton-Bottas, doar când cei doi ajung în monopost”, a spus Marko.

  „Forma lui Perez din sezonul trecut a fost foarte bună. Se pune mereu în poziția favorabilă și simte bine monopostul și situațiile care apar în timpul cursei. De asemenea s-a afirmat cu adevărat, față de Hulkenberg”, a mai adăugat.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss