GP24 Media

LATEST POSTS

Verstappen va încerca să-și „distrugă” noul coechipier: „La finalul zilei, îi înving pe toți”

Vizualizări: 9589

Max Verstappen afirmă că unul dintre țelurile sale pentru următorul sezon de Formula 1, este să-și „distrugă” noul coechipier. Sergio Perez, care îl înlocuiește pe Alex Albon, deoarece acesta nu a fost în stare să țină pasul cu olandezul, ar trebui să ia această declarație, ca pe un avertisment.

„Faptul că nu era consecvent, a fost factorul decisiv”, a relatat Dr Helmut Marko, pentru Auto Motor un Sport. „Câteodată Albon era și la 6 zecimi distanță de Verstappen și nu poți câștiga un titlu în ritmul acesta.”

Marko consideră că un mare atu, din partea lui Sergio Perez, constă în informația și experiența obținută după ce a concurat cu un motor Mercedes: „Ne poate oferi un punct de vedere important, în ceea ce privește performanța, fiabilitatea.”

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Și pe partea comercială, aduce un bonus: „Biletele pentru Paddock Club pentru GP-ul Mexicului, au fost vândute la 5 minute după ce am făcut anunțul.”

Verstappen nu îl primește însă cu căldură, pe noul coleg, deoarece este sigur că îl va întrece cu ușurință și pe acesta: „La finalul zilei, îi înving pe toți și asta e bine. Cum zice tata mereu, trebuie să iți distrugi coechipierul.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Este clar că trebuie să fi mai rapid decât coechipierul tău, știu că spre asta țintește și Sergio. Și e de bine, pentru că este singurul mod în care echipa poate înainta – cum s-a întâmplat și cu Daniel (Ricciardo).”

Deocamdată Perez nu poate folosi simulatorul Red Bull, din cauza restricțiilor impuse de Covid, pentru că se află în Mexic. „Vom ști cât de bună este perechea noastră, față de Hamilton-Bottas, doar când cei doi ajung în monopost”, a spus Marko.

„Forma lui Perez din sezonul trecut a fost foarte bună. Se pune mereu în poziția favorabilă și simte bine monopostul și situațiile care apar în timpul cursei. De asemenea s-a afirmat cu adevărat, față de Hulkenberg”, a mai adăugat.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES