Latest Posts

Verstappen va începe GP-ul Rusiei din spatele grilei după schimbarea motorului

Vizualizări: 14648

Liderul campionatului Red Bull, Max Verstappen, va începe Marele Premiu al Rusiei din partea din spate a grilei, luând o serie de noi componente ale unității de putere la Sochi, după cum a confirmat vineri în cadrul celui de-al doilea antrenament.

Olandezul, care a avut deja o penalizare de trei locuri pe grilă pentru Rusia după coliziunea sa de la GP-ul italian cu Lewis Hamilton, va primi o serie de penalizări pe grilă care îl vor vedea în mod inevitabil să înceapă GP-ul Rusiei din spatele terenului.

Verstappen a preluat un nou motor cu combustie internă Honda, un nou turbo, MGU-H, MGU-K, depozit de energie, electronice de comandă și evacuare în acest weekend – cu penalizări în grilă care urmează să fie transmise pilotului, deoarece și-a depășit alocarea fiecăreia dintre aceste părți.

Verstappen se va alătura din spate lui Charles Leclerc, care a luat și el noi elemente de putere pentru acest weekend, inclusiv un nou sistem hibrid.

Acest lucru va consolida șansele Mercedes de a câștiga la Sochi și de a-și prelungi seria de victorii în fiecare an de la debutul pistei în 2014. Silver Arrows dețin în prezent un avantaj de 18 puncte în clasamentul față de Red Bull, în timp ce Hamilton este la cinci puncte în spatele lui Verstappen.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss