More

  Latest Posts

  Verstappen va începe GP-ul Rusiei din spatele grilei după schimbarea motorului

  Liderul campionatului Red Bull, Max Verstappen, va începe Marele Premiu al Rusiei din partea din spate a grilei, luând o serie de noi componente ale unității de putere la Sochi, după cum a confirmat vineri în cadrul celui de-al doilea antrenament.

  Olandezul, care a avut deja o penalizare de trei locuri pe grilă pentru Rusia după coliziunea sa de la GP-ul italian cu Lewis Hamilton, va primi o serie de penalizări pe grilă care îl vor vedea în mod inevitabil să înceapă GP-ul Rusiei din spatele terenului.

  Verstappen a preluat un nou motor cu combustie internă Honda, un nou turbo, MGU-H, MGU-K, depozit de energie, electronice de comandă și evacuare în acest weekend – cu penalizări în grilă care urmează să fie transmise pilotului, deoarece și-a depășit alocarea fiecăreia dintre aceste părți.

  Verstappen se va alătura din spate lui Charles Leclerc, care a luat și el noi elemente de putere pentru acest weekend, inclusiv un nou sistem hibrid.

  Acest lucru va consolida șansele Mercedes de a câștiga la Sochi și de a-și prelungi seria de victorii în fiecare an de la debutul pistei în 2014. Silver Arrows dețin în prezent un avantaj de 18 puncte în clasamentul față de Red Bull, în timp ce Hamilton este la cinci puncte în spatele lui Verstappen.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss