Latest Posts

Verstappen – „Trebuie doar să ne concentrăm pe partea noastră”, spune în timp ce înlătură grijile cu privire la îmbunătățirea ritmului Mercedes

Vizualizări: 11280

Având în vedere că sezonul de Formula 1 intră acum în ultimul stagiu, lupta pentru campionat este strânsă, cu doar șase puncte între rivalii Lewis Hamilton și Max Verstappen.

Ultima dată în Turcia, Verstappen nu a reușit să țină pasul cu colegul lui Hamilton, Valtteri Bottas, deoarece Silver Arrows păreau să fi deblocat și mai multă viteză de la W12. Dar când circul de F1 a aterizat în Texas pentru Marele Premiu al SUA, Verstappen a insistat că nu este îngrijorat de ritmul principalilor săi concurenți.

Verstappen a terminat pe locul al doilea, dar la 14,5 secunde în spatele lui Bottas în Turcia și Red Bull nu au ascuns uimirea lor față de ritmul Mercedes, în special pe liniile drepte, deoarece se află la 36 de puncte în spatele rivalilor lor înaintea GP-ului din SUA.

La Circuitul Americii, liderul campionatului piloților a fost întrebat dacă este îngrijorat de performanța Mercedes.

„Vreau să spun, nu sunt îngrijorat, pentru că nu poți face nimic în privința asta”, a răspuns el. „Dar trebuie doar să ne concentrăm pe partea noastră. Cred că sunt câteva lucruri pe care le putem face mai bine și am învățat din nou multe în Turcia și vom încerca să facem mai bine cu pachetul nostru, ceea ce avem, să încercăm să găsim puțin mai multă performanță.”

Verstappen - „Trebuie doar să ne concentrăm pe partea noastră”, spune în timp ce înlătură grijile cu privire la îmbunătățirea ritmului Mercedes

Cu toate acestea, Red Bull a reușit un dublu podium în Turcia, deoarece Sergio Perez a terminat în spatele lui Verstappen, iar olandezul l-a depășit pe Hamilton în patru din ultimele cinci Mari Premii. Este un fel de patch violet pentru candidații la campionat?

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Nu chiar”, a răspuns Verstappen chicotind. „A fost bine, dar știm că mai avem puțin de făcut și vrem să fim mai rapizi, dar rezultatul echipei a fost bun în Turcia; performanța generală nu a fost uimitoare în Turcia. Dar vom încerca din nou aici și vom vedea cât de rapizi suntem.

„Pistă diferită, asfalt diferit, așa că… Am petrecut puțin timp și pe simulator, totul s-a simțit în regulă, dar da, vom afla mâine”, a adăugat el.

Verstappen - „Trebuie doar să ne concentrăm pe partea noastră”, spune în timp ce înlătură grijile cu privire la îmbunătățirea ritmului Mercedes

Verstappen a marcat două podiumuri în ultimele sale două apariții la COTA, inclusiv o călătorie uimitoare de la P18 la P2 în 2018 și a explicat de ce îi place atât de mult acest circuit înainte de al șaselea său Grand Prix în SUA.

„A fost o pistă foarte bună, este o pistă foarte plăcut de condus; în calificări, aș spune că primul sector este foarte tare, dar apoi în cursă, la sfârșitul sectorului 2, începutul sectorului 3, există multă acțiune și linii diferite pe care le poți lua și cu siguranță poți depăși aici – și cred că asta o face specială”, a spus el.

Cu șase curse rămase, avantajul lui Verstappen este de șase puncte față de Hamilton, în timp ce caută o primă victorie pe acest circuit din Austin.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss