Latest Posts

Verstappen spune că manevra lui Leclerc din Marele Premiu al Sakhir-ului a fost prostească

Vizualizări: 10539

Max Verstappen se lupta cu Valtteri Bottas pentru locul al doilea în Grand Prix-ul Sakhir-ului. Având în vedere faptul că Lewis Hamilton a lipsit de pe grilă, toată lumea se aștepta ca olandezul de la Red Bull să se apropie și mai mult de monoposturile Mercedes. Cu toate acestea, Max a devenit victimă colaterală într-un incident cauzat de Charles Leclerc.

Leclerc a încercat să găsească o oportunitate de a-l depăși pe Perez, însă nu exista una, de fapt. Așadar a reușit să avarieze monopostul pilotului Racing Point și să încheie precoce cursa lui și a lui Verstappen. Max a fost vizibil frustrat – a lovit cu piciorul bariera de beton de lângă el și a numit manevra lui Leclerc „prostească” pentru că i-a furat orice șansă, chiar din primul tur.

„Acela a fost un risc inutil. Eram toți în fruntea plutonului și nu poți să câștigi două poziții dintr-o singură mișcare acolo. Nu e nicio problemă că a trecut de mine, dar să încerce să îl depășească și pe Checo, a fost foarte optimist. Cred că s-a entuziasmat prea tare. A fost complet inutil. Au ajuns două monoposturi în parapet și unul, la coada plutonului. Consider că a fost prostesc și că nu ar fi trebuit să se întâmple”, a adăugat Verstappen.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss