More

  Latest Posts

  Verstappen spune că manevra lui Leclerc din Marele Premiu al Sakhir-ului a fost prostească

  Max Verstappen se lupta cu Valtteri Bottas pentru locul al doilea în Grand Prix-ul Sakhir-ului. Având în vedere faptul că Lewis Hamilton a lipsit de pe grilă, toată lumea se aștepta ca olandezul de la Red Bull să se apropie și mai mult de monoposturile Mercedes. Cu toate acestea, Max a devenit victimă colaterală într-un incident cauzat de Charles Leclerc.

  Leclerc a încercat să găsească o oportunitate de a-l depăși pe Perez, însă nu exista una, de fapt. Așadar a reușit să avarieze monopostul pilotului Racing Point și să încheie precoce cursa lui și a lui Verstappen. Max a fost vizibil frustrat – a lovit cu piciorul bariera de beton de lângă el și a numit manevra lui Leclerc „prostească” pentru că i-a furat orice șansă, chiar din primul tur.

  „Acela a fost un risc inutil. Eram toți în fruntea plutonului și nu poți să câștigi două poziții dintr-o singură mișcare acolo. Nu e nicio problemă că a trecut de mine, dar să încerce să îl depășească și pe Checo, a fost foarte optimist. Cred că s-a entuziasmat prea tare. A fost complet inutil. Au ajuns două monoposturi în parapet și unul, la coada plutonului. Consider că a fost prostesc și că nu ar fi trebuit să se întâmple”, a adăugat Verstappen.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss