More

  Latest Posts

  Verstappen spune că ar purta #1 dacă ar câștiga titlul – dar susține că „se bucură de moment” în Brazilia

  Max Verstappen a vorbit despre mentalitatea sa de a merge în ultimele patru curse ale sezonului, deoarece deține un avans de 19 puncte față de Lewis Hamilton înainte de Marele Premiu de la Sao Paulo – dar pilotul Red Bull a susținut că nu se uită la trofeul campionatului mondial.

  Verstappen a câștigat Marele Premiu din Mexico City pentru a-și deschide cel mai mare avans în campionat de când a câștigat tripla cursă Franța-Stiria-Austria la începutul anului, punându-se cu 32 de puncte în fața lui Hamilton de la Mercedes.

  Anterior a scăpat de discuțiile despre un titlu de fată, dar aici, în Brazilia, olandezul a dat un răspuns sincer când a fost întrebat dacă ar dori să prezinte pe mașina sa numărul 1 al campionului mondial pentru sezonul 2022, în loc de numărul actual 33.

  „Absolut, de câte ori ai ocazia să conduci cu numărul 1? Deci, este inteligent să faci asta”, a spus el chicotind.

  Mai mult, liderul campionatului a avut o atitudine similară față de a fi în lupta pentru titlu, întrebând: „De câte ori ai această oportunitate? nu stii.

  Poate de anul viitor nu mai ai ocazia. Deci, mă bucur cu adevărat de moment.

  „Sunt foarte concentrat; în patru curse se pot întâmpla o mulțime de lucruri. Arătăm bine, dar lucrurile se pot schimba foarte repede.

  Am spus după cursa din Mexic, am avut deja un avans mai mare în campionat, dar asta a dispărut în două curse în weekend, așa că trebuie să încercăm din nou să facem tot ce putem aici și din nou după acest weekend vom încerca să câștigăm cursa”, a adăugat el.

  Cu nouă victorii, 14 podiumuri și nouă pole-uri în 2021 înainte de GP-ul și Sprintul din Sao Paulo din acest weekend, Verstappen obține rezultatele la care mulți l-au promovat – dar consideră că acesta este cel mai bun sezon al său?

  Verstappen

  „Cred că, în general, a fost foarte bine”, a spus el. „Desigur, nu sunt niciodată fericit și voi încerca mereu să mă perfecționez, dar nu mă pot plânge de modul în care a decurs sezonul până acum în ceea ce privește doar performanța personală. Dar acesta este și ceva ce mă aștept de la mine, așa că nu este nimic cu adevărat șocant în acest sens.”

  Așteptând cu nerăbdare Marele Premiu de la Sao Paulo, pe un circuit pe care a câștigat Marele Premiu al Braziliei 2019 și a urcat pe podium în 2016 și 2018, Verstappen a spus că se aștepta ca Mercedes să fie mai competitiv decât în ​​Mexico City.

  „A fost destul de bine pentru noi în trecut, așa că abia aștept să fiu din nou aici. Desigur, s-au schimbat multe față de 2019, dar cred că putem face o treabă bună.

  „Nu sunt multe viraje pe aici, dar, bineînțeles, cu altitudinea fiind încă puțin cam mare, asta este în mod normal bine pentru noi. Dacă te uiți înapoi la ’19, oricum a fost o luptă destul de grea cu Lewis, așa că mă aștept să fie la fel”, a spus liderul campionatului.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss