GP24 Media

LATEST POSTS

Verstappen și-a distrus un pantof în decursul cursei sale fenomenale pentru P2 la COTA

Vizualizări: 10121

Max Verstappen a dezvăluit că a tras atât de tare în cursa sa de recuperare, terminând pe doi la Austin, încât și-a distrus o pereche de pantofi de cursă F1.

Max a tras atât de tare în cursa de la COTA încât și-a distrus pantofii.

Pilotul Red Bull a plecat de pe 18, urcând, într-o cursă fenomenală până pe poziția a doua.

„A fost puțin neașteptat, dar am avut un start bun, un prim tur bun, apoi imediat am urcat pe P5, pe P4, am putut pur și simplu să urmăm liderii și am avut un ritm bun.

„Am făcut decizia corectă, un undercut asupra lui Valtteri, iar de acolo a fost posibil să ne ocupăm mai atent de cursa noastră.

„Sunt foarte fericit. Mi-am distrus pantoful, atât de tare am tras, dar a fost un sentiment bun.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES