Latest Posts

Verstappen: Rivalii F1 vor fi îngrijorați de mine la start

Vizualizări: 11159

Max Verstappen trimite un avertisment pentru rivalii săi de la fruntea clasamentului F1 înaintea Marelui Premiu de la Abu Dhabi. În ciuda faptului că va fi pe o strategie alternativă, Verstappen este încrezător că va putea face progres devreme în cursă și că va pute aataca, iar strategia diferită nu îi va schimba abordarea pentru ultima cursă a sezonului.

„Nu văd plecatul de pe Hypersoft ca un lucru negativ, va trebui ca ei să fie îngrijorați la start cu mine venind după ei. Deci da, poate că este bine că plecăm diferit. Cel puțin, avem două mașini pe pneuri diferite deci putem face lucruri diferite.

„Abordarea va fi la fel. Rezultatul nu este atât de important ca în trecut, se simte deja pe paddock că totul este deja decis. Dar în orice caz vrei să faci o treabă bună.”

La ultima cursă Verstappen a tăiat prin liderii cursei și a preluat șefia Marelui Premiu al Braziliei, având un ritm de cursă mai bun decât toți ceilalți, din nefericire pentru tânărul olandez, un contact cu Esteban Ocon l-a costat victoria în fața lui Lewis Hamilton.

Matematic, Verstappen încă poate lua locul trei în clasamentul piloților, fiind la 17 puncte în spatele lui Kimi Raikkonen și la câteva puncte în fața lui Valtteri Bottas.

Foto-credit: Red Bull Racing F1

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss