More

  Latest Posts

  Verstappen: Rivalii F1 vor fi îngrijorați de mine la start

  Max Verstappen trimite un avertisment pentru rivalii săi de la fruntea clasamentului F1 înaintea Marelui Premiu de la Abu Dhabi. În ciuda faptului că va fi pe o strategie alternativă, Verstappen este încrezător că va putea face progres devreme în cursă și că va pute aataca, iar strategia diferită nu îi va schimba abordarea pentru ultima cursă a sezonului.

  „Nu văd plecatul de pe Hypersoft ca un lucru negativ, va trebui ca ei să fie îngrijorați la start cu mine venind după ei. Deci da, poate că este bine că plecăm diferit. Cel puțin, avem două mașini pe pneuri diferite deci putem face lucruri diferite.

  „Abordarea va fi la fel. Rezultatul nu este atât de important ca în trecut, se simte deja pe paddock că totul este deja decis. Dar în orice caz vrei să faci o treabă bună.”

  La ultima cursă Verstappen a tăiat prin liderii cursei și a preluat șefia Marelui Premiu al Braziliei, având un ritm de cursă mai bun decât toți ceilalți, din nefericire pentru tânărul olandez, un contact cu Esteban Ocon l-a costat victoria în fața lui Lewis Hamilton.

  Matematic, Verstappen încă poate lua locul trei în clasamentul piloților, fiind la 17 puncte în spatele lui Kimi Raikkonen și la câteva puncte în fața lui Valtteri Bottas.

  Foto-credit: Red Bull Racing F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss