Latest Posts

Verstappen primește o penalizare de 5 locuri pe grila de start în Belgia

Vizualizări: 8158

Max Verstappen primește o penalizare de 5 poziții pe grila de start a Marele Premiu al Belgiei, după ce a schimbat cutia de viteze. Cursa de Sprint nu este afectat de penalizare.

Max Verstappen va primi o nouă cutie de viteze pentru Marele Premiu al Belgiei. Acest lucru înseamnă că olandezul va depăși numărul maxim de patru cutii de viteze permise într-un sezon.

Consecința:
Pentru cursă, liderul campionatului mondial va fi mutat înapoi cu cinci poziții pe grilă. Cu toate acestea, poziția sa pe grila de start pentru cursa de sprint nu este afectată de penalizare.

Verstappen

Marele Premiu al Belgiei, strategic, un timp bun
Executarea penalizării în Belgia se pretează bine la așteptările celor de la Red Bull Racing pentru weekendul de cursă. În teorie, caracteristicile pistei de la Spa Francorchamps se potrivesc cu punctele forte ale RB19. După ce s-a raportat că cutia de viteze a lui Max Verstappen s-a defectat la Jeddah, Red Bull Racing știa că probabil nu va putea să se încadreze în numărul permis de cutii de viteze în acest sezon.

Echipa austriacă pare optimistă că poate compensa cel mai bine penalizarea de la Spa și, prin urmare, a ales Belgia ca loc potrivit pentru a minimiza daunele. În plus, penalizarea nu afectează poziția pe grila de start pentru cursa de sprint, care va avea loc sâmbătă. Acest lucru i-ar putea permite lui Verstappen să câștige puncte suplimentare și să minimizeze daunele cauzate de penalizarea pe grilă. De asemenea, ploaia ar putea provoca haos în cursă și l-ar putea ajuta și pe Max Verstappen.

Verstappen

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Spa Francorchamps: Următoarea recuperare pentru Verstappen
Deja în sezonul 2022, Red Bull Racing și Max Verstappen au luat o penalizare la Spa Francorchamps. Mai multe elemente ale motorului său Honda au trebuit să fie înlocuite, iar Max Verstappen a început cursa de pe locul 14, pe fondul unei avalanșe de penalizări, dar chiar și acest lucru nu l-a împiedicat pe eternul câștigător să treacă aparent fără efort printre piloți și să câștige cursa.

Mai târziu, Charles Leclerc, care pe atunci mai avea încă o șansă teoretică de a câștiga campionatul mondial la general, avea să recunoască faptul că cursa din Belgia a fost cuiul din coșciug pentru el. Așadar, pentru ediția din acest an a Marele Premiu al Belgiei, Max Verstappen își propune ca în următoarea cursă să recupereze decalajul, chiar dacă va porni mult mai sus în clasament față de anul trecut.

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

Verstappen
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss