More

  Latest Posts

  Verstappen: pot să fac ce vreau până când se întâmplă ceva rău

  Când vine vorba de viața de din afara padocului, Max Verstappen spune că Red Bull îi permite să facă ce dorește. Până când ceva merge rău. Mai sunt doar 3 curse în acest sezon, înainte că Formula 1 să intre în „vacanța” de iarna. În 2021, etapele sunt programate să înceapă la finalul lunii martie.

  Deși piloții sunt obligați să continue să se antreneze, să lucreze în simulator și să testeze monoposturile, vor avea timp și pentru alte activități. Verstappen abia așteaptă să iasă din padoc, pentru o vreme, deși plănuiește să mai concureze.

  „Deci, Formula 1 este o parte importantă din viața mea, dar în același timp, cred că am nevoie și de perioade de pauză. Îmi place să găsesc activități distractive, în mare parte, activități care implica un motor. Quad-urile sunt faine, buggie-urile, go-kart. În conlcuzie, îmi place să mai conduc și altceva în afară de un monopost de F1.”

  „Nu agreez viteza pe drumurile publice. Care e motivul pentru care aș simți că trebuie să merg cu 300km/h, când pot face asta în fiecare weekend. Pur și simplu nu simt că trebuie să o fac.”

  Fiind pilot Red Bull, olandezul are unii dintre cei mai duri șefi din branșă. Fostul pilot de F1, Mark Webber, a menționat anterior, faptul că echipa nu a fost prea mulțumită, atunci când și-a rupt piciorul, în pauza de iarna din 2008, într-un accident la munte. Judecând după răspunsul lui Max, când a fost întrebat dacă are libertate completă, pare că primește același tratament ca Webber.

  „Da, până se întâmplă ceva rău. Dacă sună și mă întreabă unde sunt, nu i-ar deranja dacă aș fi pe pârtie la ski. Dar daca i-aș suna eu să le spun că sunt în spital, m-ar întrebă de ce m-am dus la ski. Oricum asta nu e de mine. Săritul cu parașuta și skydiving-ul nu sunt pe placul meu. Acolo nu pot controla ce se întâmplă. Deci dacă sar cu parașuta și ea nu se deschide, s-a terminat pentru mine. Nu agreez activitățile astea. E un risc prea mare.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss