GP24 Media

LATEST POSTS

Verstappen: pot să fac ce vreau până când se întâmplă ceva rău

Vizualizări: 17555

Când vine vorba de viața de din afara padocului, Max Verstappen spune că Red Bull îi permite să facă ce dorește. Până când ceva merge rău. Mai sunt doar 3 curse în acest sezon, înainte că Formula 1 să intre în „vacanța” de iarna. În 2021, etapele sunt programate să înceapă la finalul lunii martie.

Deși piloții sunt obligați să continue să se antreneze, să lucreze în simulator și să testeze monoposturile, vor avea timp și pentru alte activități. Verstappen abia așteaptă să iasă din padoc, pentru o vreme, deși plănuiește să mai concureze.

„Deci, Formula 1 este o parte importantă din viața mea, dar în același timp, cred că am nevoie și de perioade de pauză. Îmi place să găsesc activități distractive, în mare parte, activități care implica un motor. Quad-urile sunt faine, buggie-urile, go-kart. În conlcuzie, îmi place să mai conduc și altceva în afară de un monopost de F1.”

„Nu agreez viteza pe drumurile publice. Care e motivul pentru care aș simți că trebuie să merg cu 300km/h, când pot face asta în fiecare weekend. Pur și simplu nu simt că trebuie să o fac.”

Fiind pilot Red Bull, olandezul are unii dintre cei mai duri șefi din branșă. Fostul pilot de F1, Mark Webber, a menționat anterior, faptul că echipa nu a fost prea mulțumită, atunci când și-a rupt piciorul, în pauza de iarna din 2008, într-un accident la munte. Judecând după răspunsul lui Max, când a fost întrebat dacă are libertate completă, pare că primește același tratament ca Webber.

„Da, până se întâmplă ceva rău. Dacă sună și mă întreabă unde sunt, nu i-ar deranja dacă aș fi pe pârtie la ski. Dar daca i-aș suna eu să le spun că sunt în spital, m-ar întrebă de ce m-am dus la ski. Oricum asta nu e de mine. Săritul cu parașuta și skydiving-ul nu sunt pe placul meu. Acolo nu pot controla ce se întâmplă. Deci dacă sar cu parașuta și ea nu se deschide, s-a terminat pentru mine. Nu agreez activitățile astea. E un risc prea mare.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES