More

  Latest Posts

  Verstappen orbit de uleiul scuipat de motorul Honda F1 al lui Gasly la Abu Dhabi

  Max Verstappen spune că ultimele câteva tururi din Marele Premiu de la Abu Dhabi au fost precum „condusul prin ceață” fiind orbit de ulei scuipat  de motorul Honda F1 din mașina Toro Rosso a lui Pierre Gasly.

  Verstappen care îl prinsese din urmă pe viitorul său coleg de echipă, Pierre Gasly, a avut surpriza neplăcută de a observa spatele mașinii Toro Rosso care a început să scoată fum și să scuipe ultei spre finalul cursei de la Yas Marina, în final Gasly a fost forțat să se retragă.

  Ulei de la motorul lui Gasly a fost scuipat direct pe cockpit-ul lui Verstappen, pilotul olandez fiind incapabil de a își îmbunătăți vizibilitatea, pentru că își folosise toate foițele de pe vizor în timpul cursei.

  „A fost ceva ulei, dar nu știu exact ce s-a întamplat acolo. Deja îmi folosisem toate foițele și era atât de mult ulei pe vizorul meu încât mersul spre finish a fost precum „condusul prin ceață. A fost oribil.

  „Am încercat să șterg manual vizorul, dar asta a făcut vizibilitatea chiar mai rea așa că am renunțat.

  „Am întrebat unde este Daniel, pentru că nu îl vedeam în oglinzi, nimic.”

  În ciuda problemei, cu toate că a rămas ceva mai în urmă față de Hamilton și Vettel acesta a reușit să termine cursa în poziția a treia și să ia al cincilea său podium la rând.

  Foto-credit: Red Bull Racing F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss