GP24 Media

LATEST POSTS

Verstappen orbit de uleiul scuipat de motorul Honda F1 al lui Gasly la Abu Dhabi

Vizualizări: 11518

Max Verstappen spune că ultimele câteva tururi din Marele Premiu de la Abu Dhabi au fost precum „condusul prin ceață” fiind orbit de ulei scuipat  de motorul Honda F1 din mașina Toro Rosso a lui Pierre Gasly.

Verstappen care îl prinsese din urmă pe viitorul său coleg de echipă, Pierre Gasly, a avut surpriza neplăcută de a observa spatele mașinii Toro Rosso care a început să scoată fum și să scuipe ultei spre finalul cursei de la Yas Marina, în final Gasly a fost forțat să se retragă.

Ulei de la motorul lui Gasly a fost scuipat direct pe cockpit-ul lui Verstappen, pilotul olandez fiind incapabil de a își îmbunătăți vizibilitatea, pentru că își folosise toate foițele de pe vizor în timpul cursei.

„A fost ceva ulei, dar nu știu exact ce s-a întamplat acolo. Deja îmi folosisem toate foițele și era atât de mult ulei pe vizorul meu încât mersul spre finish a fost precum „condusul prin ceață. A fost oribil.

„Am încercat să șterg manual vizorul, dar asta a făcut vizibilitatea chiar mai rea așa că am renunțat.

„Am întrebat unde este Daniel, pentru că nu îl vedeam în oglinzi, nimic.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

În ciuda problemei, cu toate că a rămas ceva mai în urmă față de Hamilton și Vettel acesta a reușit să termine cursa în poziția a treia și să ia al cincilea său podium la rând.

Foto-credit: Red Bull Racing F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES