More

  Latest Posts

  Verstappen despre performanța slabă a celor de la Ferrari: Așa se întâmplă când nu mai trișezi.

  Max Verstappen a declarat că performanța slabă a celor de la Ferrari nu a fost una ”ciudată”, ci mai degrabă o consecință a unor ”înșelăciuni”.

  Ferrari a fost în pole position în ultimele șase curse după ce aceștia și-au regăsit ritmul după pauza de vară, dar performanța din cursa din Statele Unite a fost una care a lăsat de dorit, la mai bine de o secundă per tur în urma celor de la Red Bull și Mercedes.

  Verstappen, vorbind cu cei de la Ziggo Sport după cursă, i-a acuzat pe cei de la Ferrari că trișează prin folosirea unui sistem de interferență electronică pentru a depăși limita de consum de combustibil. ”Așa ajungi când nu mai trișezi”, a zis olandezul. ”Motorul lor este urmărit cu atenție acum, dar trebuie și noi să îi urmărim.”

  Verstappen a continuat să comenteze asupra performanței celor de la Ferrari: ”Nu este ciudat”, apoi a mai adăugat: ”Păi de ce crezi? Poți să îți dai seama singur” după ce a fost rugat să explice afirmația. Nu a fost singurul care a comentat asupra formei celor de la Ferrari, Lewis Hamilton a zis și el de asemenea că aceștia au pierdut brusc viteză pe liniile drepte.

  ”Rezultatele acestui weekend au fost interesante”, a mai adăugat. ”În mod evident cred că au pierdut puțină putere de la motor. Sunt interesat să văd ce va urma și cum se va reflecta asta asupra curselor ce urmează.”

  Sursa: Ziggo Sport

  Photocredit: Formula One World Championship Ltd.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss