Latest Posts

Verstappen despre performanța slabă a celor de la Ferrari: Așa se întâmplă când nu mai trișezi.

Vizualizări: 13746

Max Verstappen a declarat că performanța slabă a celor de la Ferrari nu a fost una ”ciudată”, ci mai degrabă o consecință a unor ”înșelăciuni”.

Ferrari a fost în pole position în ultimele șase curse după ce aceștia și-au regăsit ritmul după pauza de vară, dar performanța din cursa din Statele Unite a fost una care a lăsat de dorit, la mai bine de o secundă per tur în urma celor de la Red Bull și Mercedes.

Verstappen, vorbind cu cei de la Ziggo Sport după cursă, i-a acuzat pe cei de la Ferrari că trișează prin folosirea unui sistem de interferență electronică pentru a depăși limita de consum de combustibil. ”Așa ajungi când nu mai trișezi”, a zis olandezul. ”Motorul lor este urmărit cu atenție acum, dar trebuie și noi să îi urmărim.”

Verstappen a continuat să comenteze asupra performanței celor de la Ferrari: ”Nu este ciudat”, apoi a mai adăugat: ”Păi de ce crezi? Poți să îți dai seama singur” după ce a fost rugat să explice afirmația. Nu a fost singurul care a comentat asupra formei celor de la Ferrari, Lewis Hamilton a zis și el de asemenea că aceștia au pierdut brusc viteză pe liniile drepte.

”Rezultatele acestui weekend au fost interesante”, a mai adăugat. ”În mod evident cred că au pierdut puțină putere de la motor. Sunt interesat să văd ce va urma și cum se va reflecta asta asupra curselor ce urmează.”

Sursa: Ziggo Sport
Photocredit: Formula One World Championship Ltd.
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Ziggo Sport

Latest Posts

Don't Miss