More

  Latest Posts

  Verstappen nu se gândește încă la posibilitatea de a pleca la Mercedes

   

  Cu fix o lună rămasă până la debutul noului sezon din Formula 1, bursa zvonurilor continuă să fie foarte activă. Deși a semnat recent un contract pe o durată valabilă până la finalul lui 2023, Max Verstappen este în centrul ultimelor discuții privind o eventuală mutare la Mercedes începând cu 2022.

  Aparent, olandezul are o clauză în contractul său care îi permite să plece de la Red Bull Racing dacă echipa îi va oferi o mașină necompetitivă în 2021. Mai mult, situația s-a complicat și mai mult, mai ales că atât Lewis Hamilton, cât și Valtteri Bottas nu au un contract semnat cu echipa germană pentru 2022.

  Multe nume au fost vehiculate ca potențiali piloți ai celor de la Mercedes pentru 2022, cele mai notorii fiind cele ale lui George Russell, Esteban Ocon și mai nou, Max Verstappen. Cu toate că numele său a apărut în lista potențialilor piloți Mercedes pentru sezonul viitor, olnadezul nu se gândește încă la o ipotetică plecare de la Red Bull Racing.

  “La sfârșitul zilei, nu știu ce va face Lewis. Momentan, sunt concentrat în totalitate pe ce am de făcut în acest sezon și sper ca 2021 să fie un an plin de succese. E prea devreme să mă gândesc la o eventuală plecare de la Red Bull.” a comentat pilotul olandez după testul inaugural al echipei Red Bull Racing desfășurat la Silverstone.

  Max Verstappen concurează pentru Red Bull Racing din 2016. Alături de echipa austriacă, pilotul olandez și-a obținut toate cele zece victorii, cea mai recentă fiind cea din Marele Premiu al Emiratelor Arabe Unite, ultima etapă din 2020.

  Pentru 2021, Verstappen va face echipă la Red Bull Racing alături de Sergio Perez, pilotul mexican fiind adus să-l înlocuiască pe Alexander Albon.

  Sursa: crash.net

  Photocredit: Red Bull Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss