GP24 Media

LATEST POSTS

Verstappen nu regretă că a refuzat oferta celor de la Mercedes în 2014

Vizualizări: 10193

Max Verstappen și managerii săi spun că nu regretă că au rămas cu Red Bull în Formula 1, deși Merecedes și-a arătat interesul în 2014. Decizia olandezului legată de cariera sa în F1, a fost abordată în noul documentar „Whatever it takes”, de pe Ziggo Sport.

În materialul video sunt explorate ședințele pe care managerii lui Verstappen le-au avut cu Red Bull și Mercedes în 2014, în Marele Premiu al Germaniei, în urma cărora a primit un loc în Formula 1.

În urma discuțiilor cu Helmut Marko (Red Bull), personalul lui Verstappen a fost abordat de Toto Wolff și Niki Lauda. În final, oferta de la Red Bull (un loc la Toro Rosso în 2015) a triumfat, deoarece Mercedes nu putea să ofere ceva concret în F1, având încă un contract valabil, atât cu Hamilton, cât și cu Rosberg.

Cel mult, Mercedes putea să îi dea un loc ca pilot de teste, sau o campanie plătită în GP2, iar asta nu a fost la fel de atractiv ca un pas imediat într-un GP. Deși de atunci, Mercedes a dominat F1, manager-ul lui Verstappen, Raymond Vermeulen și tatăl său, Jos, sunt siguri că au făcut alegerea potrivită.

Vermeulen a declarat: „Cred că am luat decizia bună la acel moment. Toți 3 (Max, Jos, Raymond), susținem încă această alegere. Cred că la Red Bull, Max a fost ghidat cel mai bine și pregătit impecabil pentru debutul său în F1. Suntem la Red Bull și ne simțim foarte bine aici. Ce va fi în viitor, va fi în viitor. Dar pentru moment, suntem mulțumiți de decizia noastră.”

Jos a adăugat: „Atunci, cu informațiile pe care le aveam, cu siguranță am făcut alegerea ideală.” Max mai are încă un contract valabil până în 2022, când echipa trebuie să facă rost și de motorizare nouă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES