More

  Latest Posts

  Verstappen nu regretă că a refuzat oferta celor de la Mercedes în 2014

  Max Verstappen și managerii săi spun că nu regretă că au rămas cu Red Bull în Formula 1, deși Merecedes și-a arătat interesul în 2014. Decizia olandezului legată de cariera sa în F1, a fost abordată în noul documentar „Whatever it takes”, de pe Ziggo Sport.

  În materialul video sunt explorate ședințele pe care managerii lui Verstappen le-au avut cu Red Bull și Mercedes în 2014, în Marele Premiu al Germaniei, în urma cărora a primit un loc în Formula 1.

  În urma discuțiilor cu Helmut Marko (Red Bull), personalul lui Verstappen a fost abordat de Toto Wolff și Niki Lauda. În final, oferta de la Red Bull (un loc la Toro Rosso în 2015) a triumfat, deoarece Mercedes nu putea să ofere ceva concret în F1, având încă un contract valabil, atât cu Hamilton, cât și cu Rosberg.

  Cel mult, Mercedes putea să îi dea un loc ca pilot de teste, sau o campanie plătită în GP2, iar asta nu a fost la fel de atractiv ca un pas imediat într-un GP. Deși de atunci, Mercedes a dominat F1, manager-ul lui Verstappen, Raymond Vermeulen și tatăl său, Jos, sunt siguri că au făcut alegerea potrivită.

  Vermeulen a declarat: „Cred că am luat decizia bună la acel moment. Toți 3 (Max, Jos, Raymond), susținem încă această alegere. Cred că la Red Bull, Max a fost ghidat cel mai bine și pregătit impecabil pentru debutul său în F1. Suntem la Red Bull și ne simțim foarte bine aici. Ce va fi în viitor, va fi în viitor. Dar pentru moment, suntem mulțumiți de decizia noastră.”

  Jos a adăugat: „Atunci, cu informațiile pe care le aveam, cu siguranță am făcut alegerea ideală.” Max mai are încă un contract valabil până în 2022, când echipa trebuie să facă rost și de motorizare nouă.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss