Latest Posts

Verstappen: Nu există o soluție clară pentru problemele.

Vizualizări: 12128

Max Verstappen spune că nu există o „soluție clară” pentru dificultățile întâmpinate de Red Bull Racing la începutul sezonului 2022 al Formulei 1, după ce s-a retras pentru a doua oară în trei curse, duminică, în Australia.

Max Verstappen a fost nevoit să părăsească Marele Premiu al Australiei, duminică, cu 20 de tururi înainte de final, din cauza unei probleme la sistemul de alimentare cu combustibil, ceea ce l-a costat o probabilă clasare pe locul doi. De asemenea, Max Verstappen nu a reușit să termine cursa inaugurală a sezonului din Bahrain, luna trecută, din cauza unei probleme separate la pompa de combustibil, ceea ce l-a făcut să piardă teren semnificativ în lupta pentru titlu la începutul sezonului.

Olandezul se află pe locul șase în clasament, cu 25 de puncte – toate adunate cu victoria din Arabia Saudită – și se află la 46 de puncte de liderul detașat al campionatului piloților, Charles LeclercMax Verstappen a numit problemele „inacceptabile” după cursă, iar ulterior a explicat presei scrise de la Melbourne că Red Bull Racing are „multe lucruri la care trebuie să lucreze. Mai întâi voi merge acasă, voi vorbi cu echipa și când voi fi acasă”, a declarat Max Verstappen. „Vom încerca să uităm ziua de astăzi și să ne trezim mâine și să ne concentrăm din nou pe următoarele curse”.

Verstappen

„Dar, de asemenea, se pare că nu există o soluție clară. Așa că trebuie să muncim din greu pentru a încerca să ne îmbunătățim fiabilitatea”. Max Verstappen reușise să se lupte îndeaproape cu Leclerc atât în Bahrain, cât și în Arabia Saudită, dar s-a luptat cu greu cu pilotul echipei Scuderia Ferrari în weekendul din Australia.

Charles Leclerc a obținut pole position-ul cu aproape trei zecimi de secundă sâmbătă, la Albert Park, și a controlat procedurile în față în ciuda a două reporniri ale mașinii de siguranță. În cele din urmă, a terminat cursa cu 20 de secunde în fața lui Sergio Perez, care a obținut locul al doilea pentru Red Bull Racing după abandonul lui Max VerstappenMax Verstappen a explicat că a avut probleme pe tot parcursul weekendului cu echilibrul mașinii sale Red Bull Racing RB18, ceea ce a făcut dificilă apropierea de Charles Leclerc.

„Din punct de vedere al echilibrului, mă lupt foarte mult, este foarte greu de atins și ratat”, a declarat Max Verstappen. „Iar în cursă am avut o degradare teribilă a pneurilor. Așa că puteți vedea că nu suntem cu siguranță în fereastra potrivită. Vreau să spun, este totuși un loc doi. Dar dacă vrei să lupți pentru titlu, trebuie să fim în fața celor de la Scuderia Ferrari, iar ei sunt cu siguranță în fruntea multor lucruri mult mai bine decât noi”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Verstappen

Christian Horner, șeful echipei Red Bull Racing F1, a declarat după cursă că echipa a fost „cu siguranță în afara ferestrei” pentru a lupta cu Scuderia Ferrari, punând problemele de echilibru pe seama unei judecăți greșite a condițiilor de pe pistă și a cerințelor de pneuri. „Ceea ce am văzut vineri a fost că am crezut că cursa va fi limitată la partea din spate”, a declarat Horner.

„Am putut vedea destul de mult graining pe pneurile spate, și cred că o combinație între poate o suprafață care s-a cauciucat și în special temperatura de astăzi, a fost apoi aproape o problemă inversă și, după ce am încercat să contracarăm problemele pe care le așteptam de vineri, ne-am trezit cu o mașină care a fost foarte limitată în față. Acesta este motivul pentru care cred că am ieșit din fereastra de echilibru cu mașinile. Așa că de aceea am avut mult graining, în special pe pneul mediu. Pe pneul tare, de fapt, nu a fost prea rău. Nu am apucat să vedem ritmul final al lui Max Verstappen”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss