More

  Latest Posts

  Verstappen nu este sigur că RB18 este acum mai rapid decât F1-75.

  Campionul mondial in exercițiu Max Verstappen nu este sigur că echipa Red Bull Racing a ajuns din urmă echipa Scuderia Ferrari, care a fost dominantă in primele curse al sezonului.

  Dr. Helmut Marko a declarat că echipa deținută de băutura energizantă și-a asumat un „risc” prin introducerea unor schimbări cheie la mașină în primul weekend de sprint din 2022 – și a dat roade. Max Verstappen a dominat calificările, a câștigat cursa de sprint și apoi a câștigat cu ușurință evenimentul principal de duminică, în timp ce liderul al campionatului, pilotul al Scuderia Ferrari, Charles Leclerc, s-a luptat cu condiții dificile.

  Verstappen

  Dar când a fost întrebat dacă Red Bull Racing a reușit să sară peste Scuderia Ferrari în ierarhia din 2022, pilotul olandez a recunoscut: „Este întotdeauna dificil de spus. Dacă v-ați uitat la Melbourne, cu siguranță nu. În cele din urmă, totul ține de detalii. Miami va fi din nou un mare semn de întrebare și, probabil, un pic de hit sau miss pentru unii oameni. Sperăm să ne descurcăm bine, dar nu știm în acest moment”, a adăugat Verstappen.

  În mod similar, șeful echipei Scuderia Ferrari, Mattia Binotto, este dezamăgit de rezultatul de la Imola, dar este conștient că și piloții au făcut greșeli cheie pe teren propriu. „Leclerc făcea presiuni pentru a fi în fereastra DRS și apoi a făcut această mică greșeală cu un final nefericit”, a spus el. „Ambii piloți ar fi putut să se descurce mai bine”. Cu toate acestea, Mattia Binotto a recunoscut că îmbunătățirile aduse mașinii Red Bull Racing par să fi avut un impact și „trebuie să recunoaștem acest lucru”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss