Latest Posts

Verstappen nu este sigur că RB18 este acum mai rapid decât F1-75.

Vizualizări: 12158

Campionul mondial in exercițiu Max Verstappen nu este sigur că echipa Red Bull Racing a ajuns din urmă echipa Scuderia Ferrari, care a fost dominantă in primele curse al sezonului.

Dr. Helmut Marko a declarat că echipa deținută de băutura energizantă și-a asumat un „risc” prin introducerea unor schimbări cheie la mașină în primul weekend de sprint din 2022 – și a dat roade. Max Verstappen a dominat calificările, a câștigat cursa de sprint și apoi a câștigat cu ușurință evenimentul principal de duminică, în timp ce liderul al campionatului, pilotul al Scuderia Ferrari, Charles Leclerc, s-a luptat cu condiții dificile.

Verstappen

Dar când a fost întrebat dacă Red Bull Racing a reușit să sară peste Scuderia Ferrari în ierarhia din 2022, pilotul olandez a recunoscut: „Este întotdeauna dificil de spus. Dacă v-ați uitat la Melbourne, cu siguranță nu. În cele din urmă, totul ține de detalii. Miami va fi din nou un mare semn de întrebare și, probabil, un pic de hit sau miss pentru unii oameni. Sperăm să ne descurcăm bine, dar nu știm în acest moment”, a adăugat Verstappen.

În mod similar, șeful echipei Scuderia Ferrari, Mattia Binotto, este dezamăgit de rezultatul de la Imola, dar este conștient că și piloții au făcut greșeli cheie pe teren propriu. „Leclerc făcea presiuni pentru a fi în fereastra DRS și apoi a făcut această mică greșeală cu un final nefericit”, a spus el. „Ambii piloți ar fi putut să se descurce mai bine”. Cu toate acestea, Mattia Binotto a recunoscut că îmbunătățirile aduse mașinii Red Bull Racing par să fi avut un impact și „trebuie să recunoaștem acest lucru”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss