More

  Latest Posts

  Verstappen: „Nu are sens” să reflectăm la viitorul meu în F1 după plecarea Honda

  Max Verstappen spune că „nu are sens” să ne gândim la impactul plecării din Formula 1 al celor de la Honda, asupra viitorului său pe termen lung, deoarece producătorul japonez nu pleacă până la sfârșitul anului viitor. Olandezul are un contract cu Red Bull care durează până în 2024, iar decizia Honda de a părăsi F1 a alimentat speculațiile că l-ar putea determina pe Verstappen să caute altă echipă.

  Dar, deși există incertitudini cu privire la Red Bull, în ceea ce privește furnizorul de motoare, de la începutul anului 2022, Verstappen a spus că ar fi o prostie să înceapă să-și facă griji legat de ceea ce ar trebui să facă, cu atât de mult timp înainte.

  „Mă concentrez doar la acest sezon și la sezonul viitor, cred că asta este cel mai important”, a spus Verstappen. „Ceea ce se întâmplă după aceea este oricum atât de departe încât nu are sens să ne gândim încă.”

  În timp ce ieșirea Honda a lăsat semne de întrebare cu privire la capacitatea Red Bull de a deveni un competitor puternic pe termen lung pentru Mercedes, Verstappen spune că are încă deplină credință în ceea ce se poate face înainte de sfârșitul anului 2021.

  Întrebat dacă decizia i-a influențat încrederea în Red Bull, Verstappen a spus: „În acest moment nu are efect. Vreau să spun că încă mai stam cu ei un an și jumătate și, de asemenea, după aceea vin noile reglementări.

  „Deci, există atât de multe necunoscute în acest moment, încât nu are sens să ne gândim la asta. Oricum, sunt doar concentrat pe ceea ce trebuie să fac și încerc să conduc monopostul cât de repede pot.”

  „Sper că nu voi ajunge ca Fred Flintstone să trebuiască să-l pedalez singur. Cred că este destul de solicitant din punct de vedere fizic! Și apoi vom vedea din nou, știi, după anul viitor.”

  În timp ce schimbarea furnizorilor de unități de putere pentru 2022 nu este ideală pentru Red Bull, deoarece caută oportunitățile disponibile din noul pachet de reguli F1, Verstappen spune că asta nu încurcă echipa prea mult, deoarece are experiență în schimbarea partenerilor.

  „Nu știm în acest moment cum va arăta viitorul”, a spus el. „Dar nu îl văd neapărat ca pe unul negativ. Vom afla.”

  „Am învățat multe de la diferiții producători de motoare pe care i-am avut până acum. Și în acest moment cred că totul este necunoscut legat de ceea ce vom face. Vom lua un alt motor? Nu știu.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss