More

  Latest Posts

  Verstappen lider în FP1 la Singapore, probleme pentru Bottas și Leclerc

  Max Verstappen a avut un start foarte bun la Singapore, fiind rapid încă din primele minute de antrenament la Marina Bay în timp ce Valtteri Bottas și Charles Leclerc au avut probleme.

  Max și-a așezat monopostul Red Bull ferm în prima poziție de pe tabelă în cadrul acestei prime sesiuni de antrenamente libere din cadrul marelui premiu de la Singapore. Olandezul era unul dintre marii favoriți la victorie pentru această cursă încă de la început, iar performanța sa a fost suficient de bună pentru prima poziție.

  Timpul său de 1m40.259s a fost cu 0.157s mai rapid decât al celui mai apropiat competitor, Sebastian Vettel, care a avut și el o sesiune bună pentru Ferrari într-o primă ieșire care a avut loc în întregime pe timp de zi și în care doi dintre cei patru piloți care au câștigat curse anul acesta au avut probleme.

  Pentru Leclerc o problemă la cutia de viteze care a apărut la aproximativ o oră de la startul sesiunii l-a costat timp prețios. Mașina sa s-a oprit la intrarea la boxe iar mecanicii săi au fost nevoiți să meargă și să o recupereze. Cu toate că au reușit să aducă mașina înapoi la boxe, Leclerc nu și-a mai făcut apariția pe pistă pentru restul sesiunii.

  Bottas a avut o problemă ceva mai transparentă câteva minute mai târziu, pilotul finlandez lovind peretele în virajul 19. Impactul a adus steagul roșu deasupra sesiunii iar mașina sa Mercedes va avea nevoie de reparații semnificative pentru a participa în FP2 mai spre seară.

  Lewis Hamilton a fost cel mai rapid dintre cei doi piloți Mercedes, terminând sesiunea pe poziția a treia, la șase zecimi mai lent decât timpul stabilit de Verstappen. Valtteri Bottas a terminat sesiunea pe patru.

  Alexander Albon a terminat pe cinci pentru Red Bull urmat de Nico Hulkenberg care a avut o performanță bună pentru Renault.

  O primă sesiune bună și pentru Mclaren, cei doi piloți, Carlos Sainz și Lando Norris terminând sesiunea pe șapte și pe opt respectiv, cu cei doi piloți Toro Rosso, Daniil Kvyat și Pierre Gasly completând top 10-ul.

  Foto-credit: Aston Martin Red Bull Racing F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss