GP24 Media

LATEST POSTS

Verstappen intenționează să rămână la Red Bull pentru totdeauna

Verstappen
Vizualizări: 10813

Max Verstappen a declarat că planul lui este să rămână la Red Bull pentru întreaga sa carieră în Formula 1.

Verstappen face de mult timp parte din familia Red Bull și are un contract pe termen lung până cel puțin la sfârșitul sezonului 2023.

Dar, de-a lungul anilor, a existat întotdeauna un semn de întrebare persistent cu privire la viitorul olandezului cu echipa, mai ales în faze lungi de necompetitivitate împotriva puterii Mercedes – în mod realist, singura echipă pentru care Verstappen ar părăsi Red Bull.

Verstappen şi Hamilton

Cu toate acestea, în prezent, olandezul nu are un caz de mâncărime la picioare și, în schimb, intenționează să continue să concureze pentru Red Bull pentru foarte mult timp.

„Acesta este planul”, a declarat Verstappen pentru Sky Italia când a fost întrebat dacă intenționează să rămână la Red Bull pentru totdeauna.

„Îmi place foarte mult să fac parte din echipă. Toți cei din echipă, avem o relație foarte bună cu, suntem cu toții foarte motivați și conduși spre succes și, bineînțeles, vrem să câștigăm.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

“Sper că putem face acest lucru pentru o perioadă foarte lungă de timp.”

Verstappen a spus că va lua în considerare schimbarea echipei doar „dacă oportunitatea este potrivită și este o mașină rapidă”, înainte de a afirma că proiectele secundare, cum ar fi cursele de anduranță, ar fi de interes pentru el mai târziu în carieră.

El a continuat: „Trebuie să aibă sens, dar în acest moment nu prea căut asta.”

„Accentul este Formula 1. Aș vrea, desigur, să fac anduranţă, dar acesta este un proiect secundar, nu este obiectivul principal.”

„Și în acest moment sunt foarte fericit acolo unde mă aflu și asta e, desigur, la Red Bull.”

Verstappen a fost, de asemenea, întrebat ce este diferit la Red Bull în 2021, ce le-a permis să ia în mod corespunzător lupta cu Mercedes.

El a răspuns: „Cred că am învățat multe din greșelile noastre anul trecut.”

„Am crezut că avem o mașină foarte competitivă, dar nu a fost atât de competitivă la începutul anului. Și, desigur, ceva a fost limitat, nu am putut schimba cu adevărat totul de pe mașină imediat.”

„Și cred că am reușit să schimbăm destul de mult din acest an. Puteți vedea pasul înainte, care este bun, dar totuși dorim să fiim mai buni, nu este niciodată suficient.”

„Continuăm să facem eforturi pentru a încerca să îmbunătățim maşina.”

Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Planet F1
Photocredit: Planet F1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES