Latest Posts

Verstappen încă nu a împins noul Red Bull Honda la limită

Vizualizări: 25635

Max Verstappen spune că încă nu a găsit punctul maxim când vine vorba de performanța și fiabilitatea noului său motor Honda după ce a terminat ziua mulțumit de progresul făcut.

Pilotul Red Bull a completat 109 tururi în a doua sa zi pe Circuit de Catalunya, cu un timp de 1m17.787s terminând pe cinci în clasament.

Cu Verstappen dornic să se ocupe de distanța parcursă și o bună înțelegere a noului său RB15, pilotul olandez spune că încă nu a simțit întregul potențial al ultimului model de motor Honda în urma schimbării celor de la Red Bull la producătorul japonez în această iarnă.

„Bineînțeles că nu. Dar cred că nimeni nu a ajuns acolo. Deci cred că la sfârșitul zilei ceea ce este cel mai important este că totul este fiabil.

„Mașina merge bine și încerci multe lucruri diferite pe mașină pentru că avem un regulament nou și trebuie să înțelegi în ce direcție vrei să mergi, asta este exact ce am făcut.

„Sunt doar fericit de felul în care muncim împreună. Totul este foarte concentrat și calm iar toată lumea știe ceea ce are de făcut, asta este fenomenal.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Verstappen va reveni la volanul RB15 doar săptămâna viitoare, Pierre Gasly fiind cel care va conduce pentru Red Bull în ultima zi a primii săptămâni de testare.

Photo-credit: Red Bull Racing Aston Martin

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss