More

  Latest Posts

  Verstappen încă nu a împins noul Red Bull Honda la limită

  Max Verstappen spune că încă nu a găsit punctul maxim când vine vorba de performanța și fiabilitatea noului său motor Honda după ce a terminat ziua mulțumit de progresul făcut.

  Pilotul Red Bull a completat 109 tururi în a doua sa zi pe Circuit de Catalunya, cu un timp de 1m17.787s terminând pe cinci în clasament.

  Cu Verstappen dornic să se ocupe de distanța parcursă și o bună înțelegere a noului său RB15, pilotul olandez spune că încă nu a simțit întregul potențial al ultimului model de motor Honda în urma schimbării celor de la Red Bull la producătorul japonez în această iarnă.

  „Bineînțeles că nu. Dar cred că nimeni nu a ajuns acolo. Deci cred că la sfârșitul zilei ceea ce este cel mai important este că totul este fiabil.

  „Mașina merge bine și încerci multe lucruri diferite pe mașină pentru că avem un regulament nou și trebuie să înțelegi în ce direcție vrei să mergi, asta este exact ce am făcut.

  „Sunt doar fericit de felul în care muncim împreună. Totul este foarte concentrat și calm iar toată lumea știe ceea ce are de făcut, asta este fenomenal.”

  Verstappen va reveni la volanul RB15 doar săptămâna viitoare, Pierre Gasly fiind cel care va conduce pentru Red Bull în ultima zi a primii săptămâni de testare.

  Photo-credit: Red Bull Racing Aston Martin

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss