More

  Latest Posts

  Verstappen fruntașul unui Red Bull 1-2 în prima sesiune de antrenamente de la Abu Dhabi

  Max Verstappen a terminat sesiunea în prima poziție la Yas Marina Circuit, fiind urmat de Daniel Ricciardo și de cei doi piloți Mercedes aflați în linia a doua.

  La două săptămâni de la înfrângerea dezamăgitoare din Brazilia, unde Lewis Hamilton a profitat de o victorie norocoasă, Verstappen a trimis un foc de avertizare foarte devreme aici la Yas Marina Circuit, acesta terminând prima sesiune de antrenamente fiind cu mai bine de o secundă mai rapid decât actualul campion mondial.

  Verstappen a completat două ieșiri rapide pe Hypersoft, înregistrând un cel mai bun timp de 1m38.491s, terminând la 0.454 secunde mai rapid decât colegul de echipă Red Bull, Daniel Ricciardo, monopostul RBR arătându-și colții în special în sectorul final.

  Valtteri Bottas a terminat pe poziția a treia pentru Mercedes, la nouă zecimi în spatele liderului, fiind urmat la rândul său de Lewis Hamilton în poziția a patra, la încă o zecime în fața colegului său de echipă.

  Hamilton de asemenea a rulat pe circuit folosind emblematicul #1 pe botul mașinii sale Mercedes ca sărbătorire a noului titlu de campion mondial, al cincilea al carierei sale.

  Esteban Ocon a adus acasă un loc cinci pentru Force India, fiind urmat de Kevin Magnussen pentru Haas. Cei doi piloți Ferrari Kimi Raikkonen și Sebastian Vettel au venit pe șapte și pe opt respectiv, dar, nici unul dintre cei doi piloți Ferrari nu a ieșit pe Hypersoft.

  Carlos Sainz Jr., care a rulat cu un număr 14 desenat pe casca sa în semn de tribut pentru Fernando Alonso, a terminat pe nouă, iar Romain Grosjean a completat top 10-ul pentru Haas în acestă sesiune.

  Robert Kubica la Williams și Antonio Giovinazzi la Sauber au fost singurii piloți de rezervă care au luat parte la această sesiune. Kubica a rulat cu un set de instrumente experimentale  pentru Williams și a terminat sesiunea la 4.5 secunde mai lent decât liderul. Italianul Giovinazzi a terminat  sesiunea pe poziția a 16-a, la două zecimi mai rapid decât colegul de echipă, Marcus Ericsson. Marcus a fost singurul pilot implicat în orice fel de incident de asemenea în FP1, acesta ratând primul viraj, învârtind monopostul Sauber și avariind aripa fața printr-un contact cu bariera.

  Foto-credit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss