Latest Posts

Verstappen: Fără resentimente pentru accidentul cu Hamilton.

Vizualizări: 22926

Max Verstappen spune că nu există resentimente față de Lewis Hamilton, rivalul din 2021 pentru titlul în Formula 1, în legătură cu accidentul de anul trecut de la Copse, înainte de revenirea lor la Silverstone în acest weekend.

Cei doi piloți s-au ciocnit în turul inaugural al Marelui Premiu al Marii Britanii de anul trecut, rezultând un impact de 51G pentru mașina Red Bull Racing a lui Max Verstappen cu bariera la ieșirea din virajul de mare viteză la dreapta. Max Verstappen a trebuit să fie dus la spital pentru verificări de precauție în urma accidentului și, deși Lewis Hamilton a primit o penalizare de 10 secunde pentru că a fost în mod predominant vinovat, a continuat să câștige totuși cursa.

Verstappen

Aceasta a reaprins tensiunile dintre cei doi piloți. Max Verstappen nu a fost de acord cu sărbătorile lui Lewis Hamilton în timp ce acesta se afla în spital și a considerat că merita o penalizare mai mare. O serie de remarci din partea seniorilor echipei Red Bull Racing, Christian Horner și Helmut Marko, la adresa lui Lewis Hamilton au determinat echipa Mercedes AMG F1 să riposteze și să spună că atacurile au devenit prea personale. Lewis Hamilton a fost, de asemenea, subiectul unor abuzuri rasiste pe internet în urma accidentului.

La un an de la incident, Max Verstappen se află din nou în fruntea campionatului piloților din Formula 1, dar de data aceasta nu îl are pe Lewis Hamilton ca partener apropiat, în contextul în care echipa Mercedes AMG F1 se luptă cu noile reglementări. Vorbind cu presei, înainte de Marele Premiu al Marii Britanii, Max Verstappen a declarat că s-a simțit „bine” la întoarcerea la Silverstone și că nu a existat niciun sentiment de rău remanent în legătură cu ceea ce s-a întâmplat.

Verstappen

„Bineînțeles, accidentul nu a fost plăcut, dar iubesc circuitul”, a declarat Max Verstappen despre Silverstone. „Îmi place să merg acolo. Este o atmosferă foarte bună cu Formula 1, iar noi mergem foarte repede pe acolo. Așa că nu am niciun resentiment. Și cred, de asemenea, că pot foarte ușor să las aceste lucruri deoparte. Desigur, nu a fost frumos ce s-a întâmplat, dar la sfârșitul zilei, te descurci cu asta. Nu a fost un impact plăcut pentru mine personal, dar mergem din nou acolo și încercăm să câștigăm, bineînțeles”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În timp ce Max Verstappen tinde să se bucure de cea mai mare parte a sprijinului pe majoritatea circuitelor europene din partea fanilor săi olandezi care călătoresc, o mare parte din cei peste 400.000 de spectatori așteptați pe parcursul a trei zile la Silverstone îl vor încuraja probabil pe Lewis Hamilton, de șapte ori campion mondial. Dar Max Verstappen a declarat că nu a simțit nicio îngrijorare cu privire la primirea din partea mulțimii: „Lucrul bun este că, odată ce sărim în mașină cu casca pe cap, nu se aude nimic. Și ei iubesc motorsportul. Adică, este o istorie atât de mare în Anglia în general, nu?”.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss