More

  Latest Posts

  Verstappen despre Perez – „o ființă uimitoare”, în timp ce apreciază eroismul mexicanului pentru câștigarea titlului

  Sergio Perez a produs unul dintre momentele remarcabile ale deciziei pentru titlul din 2021 de la Abu Dhabi, când l-a înfruntat pe Lewis Hamilton, permițându-i coechipierului său Red Bull, Max Verstappen, să ajungă din urmă perechea.

  Și a fost acea apărare fermă, cu Perez în frunte timp de șase tururi, despre care Verstappen a spus că a fost crucială pentru cursă și câștigarea titlului. Mexicanul, care a rămas fără loc la sfârșitul anului 2020 înainte de a se alătura echipei Red Bull ca şi coechipier al lui Verstappen anul acesta, a blocat progresul lui Hamilton într-un duel epic din turul 20.

  „Cred că fără Checo nu aș fi stat aici chiar acum, pentru că atunci ar fi avut un decalaj cu Safety Car, așa că Checo a condus incredibil astăzi”, a spus Verstappen în conferința de presă de duminică seară la Abu Dhabi.

  Campionul a adăugat că speră că parteneriatul cu Perez va fi unul lung, spunând: „Desigur, când am început să lucrăm împreună, este dificil să știm exact cum va funcționa. Dar… Checo este o ființă uimitoare. Nu doar să lucrez cu el în F1, ci și o persoană super drăguță, un adevărat om de familie și da, chiar am o mulțime de momente bune cu el și poți vedea că vrea cu adevărat să câştige și vrea bine.

  „Este foarte rar să ai un astfel de coechipier și ceea ce a arătat el astăzi, a fost un adevărat jucător de echipă și sper cu adevărat să putem continua asta mult timp”, a adăugat Verstappen.

  Perez, în vârstă de 31 de ani, are un contract până în 2022 și a fost numit „legendă” de către Verstappen la radio după apărarea liderului din Abu Dhabi. Directorul echipei, Christian Horner, a fost încântat de cursele recrutului său.

  „Checo a fost uimitor. Am vorbit despre asta înainte de cursă, cum îl poate ajuta pe Max; felul în care l-a ţinut pe Lewis, l-a adus în joc pe Max. Aveau o mașină mai rapidă decât noi astăzi, a fost doar o strategie pe care am putut să o punem în joc”, a spus Horner.

  „Remorcarea din calificări, l-am văzut la Monza; a făcut o treabă atât de bună pentru această echipă și este o parte importantă a acestei victorii. Pur și simplu nu poți cere mai mult de la un coechipier. A făcut o treabă minunată”, a conchis șeful echipei Red Bull.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss