More

  Latest Posts

  Verstappen condamnă hărțuirea „șocantă” a fanilor.

  Campionul mondial de Formula 1, Max Verstappen, a condamnat hărțuirea „șocantă” raportată de spectatorii de la Marele Premiu al Austriei, în timp ce șeful echipei Mercedes AMG F1, Toto Wolff, le-a spus fanilor abuzivi să „stea acasă”.

  Înaintea cursei de duminică de pe Red Bull Ring, au apărut postări ale fanilor pe rețelele de socializare care au raportat hărțuire sexuală, rasism și homofobie din partea altor persoane prezente la marele premiu. Acest lucru a determinat F1 să emită o declarație prin care a confirmat că va lua măsuri în această privință și va purta discuții cu promotorul evenimentului, calificând un astfel de comportament drept „inacceptabil”, precum și să sporească securitatea înaintea cursei de duminică.

  Lewis Hamilton, pilotul echipei Mercedes AMG F1, a calificat abuzul drept „dezgustător”, după ce deja a numit aplauzele pe care le-a primit atunci când s-a accidentat vineri în calificări. Se pare că peste 50.000 de fani olandezi au venit la Red Bull Ring în acest weekend pentru a-l încuraja pe Max Verstappen, care a câștigat de patru ori pe acest circuit. Max Verstappen a trecut la condamnarea comportamentului care a fost raportat atunci când a fost întrebat despre acest subiect în conferința de presă de duminică de după cursă. „Bineînțeles că nu este bine”, a spus Verstappen.

  Verstappen

  „Aceste lucruri nu ar trebui să se întâmple. Am citit câteva lucruri șocante, așa că este clar că nu este în regulă. Nici nu ar trebui să fie nevoie să spun acest lucru, cred că ar trebui să fie o înțelegere generală că aceste lucruri nu ar trebui să se întâmple. O ființă umană normală ar trebui să gândească așa și să se comporte așa”. Max Verstappen a considerat că ar putea fi îmbunătățită cantitatea de securitate și de supraveghetori pentru a-i ajuta pe fanii care sunt supuși abuzurilor. El a sugerat, de asemenea, o limitare a cantității de alcool care se vinde fanilor, dar a subliniat că aceasta „nu este o scuză”.

  „Uneori, când bei alcool, faci lucruri stupide și nu spun că este o scuză, dar aceste lucruri pot fi reglementate”, a spus Max Verstappen. „Există o anumită cantitate de alcool, poate, înainte de a spune: este timpul să te culci și să te trezești din nou a doua zi dimineață și să fii treaz. Dacă începi să o iei razna cu adevărat, poți face tot felul de lucruri stupide”. Mai mulți dintre fanii care au fost supuși abuzurilor au fost găsiți de F1 pentru a discuta despre acest subiect și au fost aduși în paddock pentru a avea șansa de a-și întâlni eroii după cursă.

  Echipa Mercedes AMG F1 a fost contactată de o femeie căreia i-a fost ridicată rochia de un grup de fani beți care au spus că nu merită respect pentru că este fan lui Lewis Hamilton. Personalul echipei Mercedes AMG F1 a reușit să o găsească și să o aducă în garajul echipei pentru ultimele etape ale cursei. „Am aflat că acest lucru s-a întâmplat, iar acest lucru nu se poate întâmpla”, a declarat Toto Wolff, înainte de a cere măsuri împotriva persoanelor responsabile de abuzuri.

  Verstappen

  „Dacă abuzezi, în orice fel, sexist, rasist, homofob, ești pur și simplu lipsit de creier, și niciun alcool nu poate scuza asta”, a spus Toto Wolff. „Faptul că sportul polarizează și declanșează emoții, ne dorim asta. Dar, din nou, ar trebui să condamnăm și să spunem că acești câțiva idioți să stea departe de noi”. Toto Wolff a fost de părere că F1 trebuie să „îi vizeze pe acești indivizi și să îi selecteze, iar acest lucru este, de asemenea, ceea ce cred că a spus și Formula 1 și am spus și noi, trebuie să te prezinți la securitate dacă poți.

  Și oricine îmi citește fraza, să stea departe”, a adăugat el. „Noi nu vă vrem. Dacă faci parte din acel grup, du-te dracului”. Lewis Hamilton, pilotul echipei Mercedes AMG F1, a calificat rapoartele privind abuzurile ca fiind „un pic șocante” și a subliniat necesitatea ca F1 „să continue să facă mai mult” pentru a combate astfel de comportamente. „Evidențiază doar faptul că este încă o problemă peste tot și că totul se reduce la educație și ignoranță”, a declarat Lewis Hamilton.

  „Așa că trebuie să lucrăm cu toții împreună cu platformele noastre pentru a răspândi acel cuvânt pozitiv, cu toate platformele noastre, către toți acei oameni care se uită. Oamenii ar trebui să vină aici și să se simtă în siguranță, ar trebui să se simtă incluși și ar trebui să poată urmări pe oricine doriți să urmați. Nu ar trebui să conteze sexul sau sexualitatea ta, culoarea pielii tale. Ar trebui ca toată lumea să fie aici pentru a se simți bine”.

  Verstappen

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss