Latest Posts

Verstappen câștigă în Spa în timp ce Russell sigilează primul podium

Vizualizări: 10477

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Belgiei, scurtat puternic de ploaie, care s-a încheiat seara târziu, în condiții torențiale la Spa-Francorchamps. Au fost acordate jumătăți de puncte, deoarece mai puțin de 75% din cursă a fost finalizată.

Ora de start programată la 15:00 a venit la 30 de minute după ce Sergio Perez s-a prăbușit pe drum spre locul său pe grilă pe vreme umedă, ploaia nu arătând semne de cedare. După o întârziere de 25 de minute, a urmat o serie de tururi de formare în spatele mașinii de siguranță, înainte ca directorul cursei Michael Masi să arunce steagul roșu.

După multe alte întârzieri, cursa a fost reluată în cele din urmă la ora locală din 18:17 – la mai mult de trei ore după ce era stabilit să înceapă – cu ceasul să bifeze de la o oră în timp ce Masi a făcut tot ce-i stătea sub control pentru a încerca să pornească o cursă.

Verstappen câștigă în Spa în timp ce Russell sigilează primul podium

Dar au urmat doar câteva ture în spatele mașinii de siguranță înainte de un alt steag roșu, iar Verstappen s-a retras în boxe înaintea calificatului în P2 de la Williams, George Russell, și cel din P3, pilotul Mercedes Lewis Hamilton.

Cea mai mare parte a terenului va termina astfel unde s-au calificat, cu jumătate de puncte de consolare într-o zi mohorâtă la Spa, întrucât s-a anunțat în cele din urmă că această cursă nu se va relua, la ora locală 18:45.

Verstappen câștigă în Spa în timp ce Russell sigilează primul podium

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

 

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss