More

  Latest Posts

  Verstappen câștigă în Spa în timp ce Russell sigilează primul podium

  Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Belgiei, scurtat puternic de ploaie, care s-a încheiat seara târziu, în condiții torențiale la Spa-Francorchamps. Au fost acordate jumătăți de puncte, deoarece mai puțin de 75% din cursă a fost finalizată.

  Ora de start programată la 15:00 a venit la 30 de minute după ce Sergio Perez s-a prăbușit pe drum spre locul său pe grilă pe vreme umedă, ploaia nu arătând semne de cedare. După o întârziere de 25 de minute, a urmat o serie de tururi de formare în spatele mașinii de siguranță, înainte ca directorul cursei Michael Masi să arunce steagul roșu.

  După multe alte întârzieri, cursa a fost reluată în cele din urmă la ora locală din 18:17 – la mai mult de trei ore după ce era stabilit să înceapă – cu ceasul să bifeze de la o oră în timp ce Masi a făcut tot ce-i stătea sub control pentru a încerca să pornească o cursă.

  Dar au urmat doar câteva ture în spatele mașinii de siguranță înainte de un alt steag roșu, iar Verstappen s-a retras în boxe înaintea calificatului în P2 de la Williams, George Russell, și cel din P3, pilotul Mercedes Lewis Hamilton.

  Cea mai mare parte a terenului va termina astfel unde s-au calificat, cu jumătate de puncte de consolare într-o zi mohorâtă la Spa, întrucât s-a anunțat în cele din urmă că această cursă nu se va relua, la ora locală 18:45.

  Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

   

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss