More

  Latest Posts

  Verstappen a suferit “Suișuri și coborâșuri” în timpul cursei pentru pole-position din Bahrain.

  Max Verstappen spune că inconsecvențele din timpul calificărilor pentru Marele Premiu al Bahrainului au însemnat că a ratat la limită pole position-ul pentru cursa inaugurală din 2022 a Formulei 1.

  Pilotul Red Bull Racing a intrat în calificări după ce a fost cel mai bun în FP2 și FP3 și, deși a fost cel mai rapid și în Q2, a pierdut în fața lui Charles Leclerc în lupta pentru pole position cu 0,123 secunde. Campionul mondial de F1 în exercițiu a recunoscut că echilibrul mașinii sale Red Bull Racing nu a fost perfect în Q3, dar a lăsat să se înțeleagă că acest lucru s-ar fi putut datora faptului că echipa sa s-a concentrat pe un set-up mai puternic pentru cursă în comparație cu cel din calificări.

  Verstappen

  Max Verstappen a fost, de asemenea, auzit la radioul echipei nemulțumit că i s-a spus să facă un tur de pregătire mai lent în primul său tur din Q3. „Cred că a fost un pic de lovitură și ratare, Q2 a părut destul de bun și Q3 a fost un pic de luptă pentru a obține echilibrul împreună, dar cu toate acestea cred că a fost în regulă”, a declarat Verstappen.

  „Avem și o mașină bună și, până la urmă, asta este cel mai important și este o zi bună. Este un început bun pentru a fi aici. Nu este fantastic, dar nici prea rău, altfel nu poți fi în această poziție, așa că sunt câteva lucruri pe care trebuie să le analizăm și să încercăm să le extragem pentru a fi mai buni pentru data viitoare. Vrei să fii perfect în calificări, dar vrei, de asemenea, să te asiguri că mașina ta funcționează pentru cursă, pentru că acolo se punctează. A fost frumos, având o luptă bună cu Carlos și Charles la final, care au făcut o treabă bună în timpul iernii, așa că sper că va fi o cursă interesantă”.

  Atât Red Bull Racing, cât și Scuderia Ferrari au transpus ritmul încurajator din pre-sezon și din antrenamente în blocarea primelor patru locuri, cu Charles Leclerc și Max Verstappen pe prima linie, înaintea lui Carlos Sainz Jr, care a ocupat locul trei pentru Scuderia Ferrari, în fața coechipierului lui Max Verstappen, Sergio Perez, pe locul patru.

  Verstappen

  Aceasta a însemnat că Lewis Hamilton a condus efortul echipei Mercedes AMG F1 pe locul cinci, la peste șase zecimi de secundă de timpul înregistrat de Charles Leclerc în turul de pole position, în timp ce coechipierul său George Russell a avut probleme în Q3, blocându-se în virajul 1 în ultimul său tur, ceea ce l-a făcut să coboare pe locul nouă.

  Max Verstappen a bănuit că afirmațiile celor de echipa Mercedes AMG F1, care au spus că nu se află în frunte, au fost false după testele din pre-sezon, dar, după ce l-a văzut pe campionul mondial în exercițiu la constructori din Formula 1 luptându-se în timpul calificărilor pentru GP Bahrain, a reacționat cu un sarcastic “foarte, foarte” când a fost întrebat dacă a fost dezamăgit să vadă Mercedes atât de jos în clasament.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss