GP24 Media

LATEST POSTS

Verstappen a fost pedepsit cu “serviciu comunitar”, după ce la împins pe Ocon

Vizualizări: 25185

Max Verstappen a primit o penalizare de la FIA ca urmare a incidentului cu Esteban Ocon după Grand Prix-ul Braziliei.

Olandezul a fost pedepsit cu un fel de serviciu comunitar și trebuie să petreacă două zile în următoarele șase luni pe un proiect social al federației internaționale de motorsport.

Verstappen la împins pe Ocon de două ori după cursa, pentru că pilotul Red Bull era supărat că francezul Force India l-a jefuit de poziția de lider. Ocon a încercat să depășească olandezul în vârstă de 21 de ani, după ce Verstappen la pus pe un tur in spate, dar a lovit-o pe Verstappen, care sa rotit. Oficialii cursei l-au pedepsit deja cu o pedeapsă de “stop & go” în timpul cursei.

“Arbitrii simpatizează cu pasiunea lui Verstappen, dar cred că un atlet care joacă la cel mai înalt nivel trebuie să se comporte corect și ca model”, potrivit declarației FIA.

Verstappen poate face apel împotriva sentinței.

Verstappen a fost pedepsit cu "serviciu comunitar", după ce la împins pe Ocon

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES