More

  Latest Posts

  Verstappen a făcut GP canadian “pe cont propriu” după discuțiile cu Red Bull

  Max Verstappen a schimbat modul în care a gestionat weekendul de la Grand Prix canadian după discuțiile dintre el și Red Bull, spune Christian Horner.

  O serie de incidente în cursele de inceputul ale sezonului, culminând cu un accident in ultima sesiune de Free Practice care ia distrus week-end-ul la Grand Prix-ul de Monaco, a lăsat pe Verstappen sub control intens atunci când a ajuns în Canada. Horner a spus că pilotul său a răspuns cu o performanță ridicată și fără erori.

  “Cred că a avut un weekend foarte puternic. A fost rapid în fiecare sesiune. Sa calificat foarte bine și a avut o cursă excelentă. “Am mers in Q2 pe Hypersoft-uri, încercând să câștige la start, care aproape a funcționat. Și, bineînțeles, a terminat într-o zecime de secundă de Valtteri. Nu cred că am putea avea mult mai mult decât atât.

  Horner a subliniat că Verstappen și-a schimbat modul în care a gestionat weekend-ul în urma discuțiilor dintre echipă și pilot. “Abordarea sa aici a fost ușor diferită – el a fost doar pe cont propriu”, a explicat Horner, referindu-se la anturajul redus al lui Verstappen din Montreal.

  “E prima cursă pe care o cred că a făcut-o vreodată pe cont propriu. Este ceva diferit, indiferent dacă este contribuit în orice fel este imposibil de spus. Încă se dezvoltă și se maturizează ca pilot, câștigând mai multă experiență. “Problemele pe care Verstappen le-au întâmpinat în cursele de deschidere ale anului nu au fost atipice pentru un sportiv profesionist, spune Christian Horner.

  “În orice sport, vedeți că sportivii au perioade în care lucrurile nu merg atât de bine pentru ele ca și altele. Și asta a fost, evident, foarte public pentru el. Sperăm că norocul său este acum pe cale să se schimbe. A fost o performanță extraordinară din partea sa în acest weekend. ”

  Cele mai recente incidente ale lui Verstappen cu alți șoferi nu l-au descurajat să lupte cu Valtteri Bottas pentru al doilea loc la începutul cursei, a adăugat Horner. “Nu vrei să anulezi asta. Asta face parte din ceea ce îl face atât de interesant”. A avut un weekend foarte curat în acest weekend. Sunt sigur că îi va da o grămadă de încredere în următorul lot de curse.

  Photocredit: F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss