GP24 Media

LATEST POSTS

Verstappen a făcut GP canadian “pe cont propriu” după discuțiile cu Red Bull

Vizualizări: 17219

Max Verstappen a schimbat modul în care a gestionat weekendul de la Grand Prix canadian după discuțiile dintre el și Red Bull, spune Christian Horner.

O serie de incidente în cursele de inceputul ale sezonului, culminând cu un accident in ultima sesiune de Free Practice care ia distrus week-end-ul la Grand Prix-ul de Monaco, a lăsat pe Verstappen sub control intens atunci când a ajuns în Canada. Horner a spus că pilotul său a răspuns cu o performanță ridicată și fără erori.

“Cred că a avut un weekend foarte puternic. A fost rapid în fiecare sesiune. Sa calificat foarte bine și a avut o cursă excelentă. “Am mers in Q2 pe Hypersoft-uri, încercând să câștige la start, care aproape a funcționat. Și, bineînțeles, a terminat într-o zecime de secundă de Valtteri. Nu cred că am putea avea mult mai mult decât atât.

Horner a subliniat că Verstappen și-a schimbat modul în care a gestionat weekend-ul în urma discuțiilor dintre echipă și pilot. “Abordarea sa aici a fost ușor diferită – el a fost doar pe cont propriu”, a explicat Horner, referindu-se la anturajul redus al lui Verstappen din Montreal.

“E prima cursă pe care o cred că a făcut-o vreodată pe cont propriu. Este ceva diferit, indiferent dacă este contribuit în orice fel este imposibil de spus. Încă se dezvoltă și se maturizează ca pilot, câștigând mai multă experiență. “Problemele pe care Verstappen le-au întâmpinat în cursele de deschidere ale anului nu au fost atipice pentru un sportiv profesionist, spune Christian Horner.

“În orice sport, vedeți că sportivii au perioade în care lucrurile nu merg atât de bine pentru ele ca și altele. Și asta a fost, evident, foarte public pentru el. Sperăm că norocul său este acum pe cale să se schimbe. A fost o performanță extraordinară din partea sa în acest weekend. ”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Cele mai recente incidente ale lui Verstappen cu alți șoferi nu l-au descurajat să lupte cu Valtteri Bottas pentru al doilea loc la începutul cursei, a adăugat Horner. “Nu vrei să anulezi asta. Asta face parte din ceea ce îl face atât de interesant”. A avut un weekend foarte curat în acest weekend. Sunt sigur că îi va da o grămadă de încredere în următorul lot de curse.

Photocredit: F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES