More

  Latest Posts

  Vedeta Indycar, Pato O’Ward a fost uimit de o mașină de F1.

  Pato O’Ward, pilotul de frunte al Indycar, a fost încântat de prima sa experiență de viață la viteze de Formula 1. Mexicanul în vârstă de 22 de ani a primit ocazia de a testa mașina îmbrăcată în portocaliu în Abu Dhabi în această săptămână, ca premiu pentru că a obținut o victorie în cursă pentru echipa soră McLaren F1 din Indycar.

  „Nu mai am cuvinte. A fost o oportunitate unică în viață și o experiență extraordinară”, a declarat O’Ward, citat de La Gazzetta dello Sport. „Aceste mașini sunt o nebunie, mă așteptam la ceva nebunesc, dar a fost multiplicat de zece ori”.

  Indycar

  „Credeam că mașinile Indycar sunt rapide, dar încă de la primul tur, de îndată ce am ieșit de la boxe, am observat o mașină care face tot ce-ți dorești”. Cu toate acestea, el a recunoscut că experiența și-a pus amprenta pe plan fizic. „Gâtul meu este distrus”, a zâmbit el. „Când am pus softs și am făcut secvența de viraje rapide, am simțit că îmi va zboare capul”.

  „Este o realitate complet diferită față de orice altă mașină de acolo – cea mai bună experiență din viața mea în materie de mașini de curse. Nimic nu se poate apropia de asta”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: La Gazzetta dello Sport

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss