More

  Latest Posts

  Vedeta Indycar, Pato O’Ward a fost uimit de o mașină de F1.

  Vizualizări: 16754

  Pato O’Ward, pilotul de frunte al Indycar, a fost încântat de prima sa experiență de viață la viteze de Formula 1. Mexicanul în vârstă de 22 de ani a primit ocazia de a testa mașina îmbrăcată în portocaliu în Abu Dhabi în această săptămână, ca premiu pentru că a obținut o victorie în cursă pentru echipa soră McLaren F1 din Indycar.

  „Nu mai am cuvinte. A fost o oportunitate unică în viață și o experiență extraordinară”, a declarat O’Ward, citat de La Gazzetta dello Sport. „Aceste mașini sunt o nebunie, mă așteptam la ceva nebunesc, dar a fost multiplicat de zece ori”.

  Indycar

  „Credeam că mașinile Indycar sunt rapide, dar încă de la primul tur, de îndată ce am ieșit de la boxe, am observat o mașină care face tot ce-ți dorești”. Cu toate acestea, el a recunoscut că experiența și-a pus amprenta pe plan fizic. „Gâtul meu este distrus”, a zâmbit el. „Când am pus softs și am făcut secvența de viraje rapide, am simțit că îmi va zboare capul”.

  „Este o realitate complet diferită față de orice altă mașină de acolo – cea mai bună experiență din viața mea în materie de mașini de curse. Nimic nu se poate apropia de asta”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: La Gazzetta dello Sport
  Photocredit: Formula 1 Fans Romania
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  La Gazzetta dello Sport

  Latest Posts

  Don't Miss