More

  Latest Posts

  Vasseur nu intelege de ce s-a luat decizia ca Schumacher sa mearga la Haas

  Frederic Vasseur spune că nu prea înțelege de ce Ferrari a decis să îl plaseze pe Mick Schumacher la Haas, pentru 2021 (și mai departe). „Mă depășește”, a declarat șeful Alfa Romeo. Poate a avut mai mult sens pentru Ferrari să îl trimită pe Mick la Haas și să îl țină pe Giovinazzi la Alfa Romeo pentru a păstra stabilitatea echipei.”

  Situația asta demonstrează că prăpastia dintre Ferrari și Alfa Romeo se adâncește treptat, în timp ce Haas se apropie mai mult de echipa de la Maranello. Este de menționat că designer-ul de șasiuri Ferrari, Simone Resta se afla la Alfa Romeo anul trecut, iar acum îl va urma pe Schumacher la Haas.

  Vasseur a indicat faptul că există o posibilitate destul de mare ca Alfa Romeo și Ferrari să se despartă definitiv în viitorul apropiat: „Suntem legați de Ferrari până la final de 2021. Atunci va trebui să analizăm bine situația, pentru că următorul contract ar fi din 2022 până în 2026 – cu noile monoposturi.”

  „Într-un parteneriat trebuie mereu să analizezi plusurile și minusurile, deci trebuie să ne întrebăm care ar fi cea mai bună variantă pentru noi. Până acum, Ferrari a fost un partener destul de bun.” Cu toate acestea, Scuderia de la Maranello a avut probleme serioase cu motorul în 2020, iar Vasseur este de acord cu acest aspect.

  „În afară de fiabilitate, nu putem fi satisfăcuți cu rezultatele, dar anul asta cred că a fost un dezastru complet pentru Ferrari.” În final, Vasseur a dezvăluit că pilotul de rezervă Robert Kubica și sponsorul Orlen, rămân cu echipa și în 2021.

  „Au fost satisfacuti cu tot ce am reușit să realizăm într-un an atât de dificil. Știm că trebuie să progresăm, din toate punctele de vedere și dacă vine ceva de la Ferrari, putem ținti și mai sus.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss