Latest Posts

Vandoorne fericit să fie „observat” după un rezultat cu puncte în Mexic

Vizualizări: 10648

Stoffel Vandoorne spune că a fost foarte fericit să câștige cea de-a patra sa clasare în puncte a sezonului 2018, pentru McLaren, în Mexic.

Pilotul McLaren Formula 1, Stoffel Vandoorne, spune că a fost încântat de cursa sa de recuperare care s-a terminat în puncte la Marele Premiu al Mexicului.

Vandoorne a plecat de pe 15 și s-a trezit la coadă după un prim tur agitat în Mexic, reușind să își croiască o cale până între cei doi piloți Sauber, pe locul 8.

Rezultatul a marcat prima clasare în puncte a sa de la Marele Premiu al Azerbaijanului din Aprilie, și a fost doar a patra sa clasare în puncte a sezonului.

„Sunt foarte satisfăcut. Am lucrat mult să ne pregătim pentru weekend-ul acesta, și am știut că este posibil să luăm puncte aici.

„După primul tur eram pe ultimul loc, a fost o recuperare bună, unele depășiri pe circuit care au fost cruciale.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Să țin pneurile în viață și să termin pe opt a fost un rezultat grozav atât pentru mine cât și pentru echipă, pentru campionatul la constructori.

„Am fost unele curse foarte bune în ultimul timp, dar aici rezultatul este observat pentru că am luat puncte.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss