More

  Latest Posts

  Vandoorne este de părere că acesta este momentul potrivit de a pleca de la McLaren, F1

  Stoffel Vandoorne spune că finalul F1 2018 va fi unul plin de emoții conflictuale, acesta luându-și rămas bun atât de la McLaren cât și de la Formula 1.

  Pilotul belgian își va face ieșirea din F1 în urma Marelui Premiu de la Abu Dhabi, acesta urmând să concureze în Formula E, unde sezonul va începe în aproximativ trei săptămâni.

  Vandoorne a impresionat la prima sa ieșire pentru McLaren când l-a înlocuit pe Alonso în Bahrain în 2016, dar nu a avut parte de același nivel de performanță în viitoarele două sezoane în care a concurat cot la cot cu pilotul spaniol.

  Vandoorne, care momentan este la un punct distanță de totalul său de puncte de anul trecut speră să termine sezonul pe o notă bună, dar este de părere că este momentul potrivit pentru a o lua de la zero în altă parte.

  „Mă apropii de Abu Dhabi cu emoții conflictuale, cu toate că am petrecut doi ani alături de McLaren în calitate de pilot și un total de cinci ani alături de echipă, iar mulți dintre oamenii de aici îmi sunt prieteni buni.

  „Mi-am construit o relație grozavă cu McLaren și echipa asta reprezintă o parte semnificativă din viața mea. Ultima mea cursă alături de McLaren de duminica aceasta va fi una sentimentală, dar în același timp este momentul potrivit de a spune adio acestui capitol al carierei mele.

  „Vreau să plec din Abu Dhabi pe o notă bună, deci vom face tot posibilul, precum întotdeauna să scoatem cel mai bun rezultat din această cursă. Am amintiri foarte frumoase de la Abu Dhabi din cariera mea de junior, există o atmosferă foarte bună și este fenomenal să concurezi din zi în noapte.

  „Sunt încântat de încercările ce vor urma – acestea vor începe în câteva săptămâni – dar vreau de asemenea să mă bucur de fiecare moment în mașină și alături de echipă weekend-ul acesta pentru ultima oară.

  Vandoorne se va alătura echipei HWA Racelab în Formula E pentru sezonul 2018-2019, echipa fiind în același timp ajutată de Mercedes.

  Foto-credit: Formula E


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss