Latest Posts

Van der Mark „se aștepta la mai mult” de la noul BMW în 2021

Vizualizări: 24731

Michael Van der Mark spune că „se aștepta la mai mult” de la noua motocicletă BMW M1000RR pentru 2021, în ciuda încheierii sezonului World Superbike cu un podium impresionant în Indonezia.

Cu pista umedă care oferă condiții de joc echitabile pe noul circuit Mandalika Street, Van der Mark a făcut parte din grupul principal pe toată durata celei de-a doua curse, luptându-se cu campionul Toprak Razgatlioglu și cu pilotul independent Axel Bassani pentru locul final pe podium.

În timp ce Bassani a ieșit din cursă devreme, Van der Mark a trebuit să lupte din greu cu Razgatlioglu pentru a-și asigura locul al treilea și abia în turul 9 din 12 a reușit să efectueze depăşirea în secvența dreapta-stânga-stânga în virajele 2-3-4.

Acesta a fost al cincilea podium al sezonului pentru BMW și primul de la Portimao, unde pilotul german a profitat de condiții meteorologice similare pentru a obține o victorie uluitoare în cursa de Superpole.

Deși mulțumit de progresele înregistrate de BMW de-a lungul sezonului, Van der Mark este conștient de faptul că producătorul german mai are multe de făcut pentru a reduce diferența față de Yamaha, Kawasaki și Ducati.

„Cred că nu au fost atât de multe podiumuri pe cât am sperat”, a spus el despre sezonul 2021. „Dar Campionatul de Superbike din acest an a fost atât de strâns, cu atât de mulți piloti care se luptă în față.

Van der Mark „se aștepta la mai mult” de la noul BMW în 2021

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„De asemenea, venind cu noul M1000RR, ne așteptam la mai mult. Putem face doar pași mici la un moment dat și avem nevoie doar de timp pentru a dezvolta bicicleta.

„Cred că am făcut progrese bune în timpul anului. În calitate de pilot, îți dorești întotdeauna mai mult, dar, din fericire, urmează anul viitor în curând.

„Totul trebuie să fie mai bine pentru că doar așa vom câștiga. Ne lipsește puțină putere și puterea este întotdeauna ușoară, mai ales pe linii drepte. Totul este o combinație de şasiu și chestii de genul ăsta.”

Van der Mark va avea un nou coechipier anul viitor, Scott Redding părăsind Ducati după două sezoane pentru a-l înlocui pe campionul din 2013, Tom Sykes.

În timp ce Van der Mark speră că Redding și-ar putea aplica cunoștințele de la Ducati pentru a ajuta la dezvoltarea modelului MW1000RR, el a minimizat semnificația numirii sale, subliniind că el și Sykes au fost egali în ritm pe parcursul sezonului.

„Scott este un tip rapid, dar la fel și Tom”, a spus el. „Scott are experiență pe Ducati, așa că sperăm că ne poate oferi câteva informații din interior despre ceea ce putem încerca pe BMW.

„Dar cred că anul acesta, Tom și cu mine am arătat că rezultatele noastre sunt destul de asemănătoare. Cred că în acest moment luăm maximum de pe motocicletă și chiar trebuie să dezvoltăm pachetul.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Superbike găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss