More

  Latest Posts

  Valtteri triumfant la Shanghai

  Rezultatele complete din calificări aici.

  Actualul lider al clasamentului mondial, Valtteri Bottas a reușit să conducă încă un 1-2 Mercedes printr-un tur fenomenal la Shanghai.

  Valtteri Bottas a luat pole-ul pentru Mercedes cu un timp de 1m31.547s la 0.023s mai rapid decât actualul campion mondial, Lewis Hamilton, într-o prestanță dominantă din partea echipei argintii.

  Ferrari vor completa linia a doua de pe grila de start de Duminică cu Sebastian Vettel stabilindu-se pe trei la 0.017s mai rapid decât tânărul Charles Leclerc.

  Pentru un moment cei de la Red Bull păreau capabili de a se vâră între cele două mașini roșii, dar, o greșeală spre finalul Q3 a văzut ambele lor mașini ratând șansa de a își îmbunătăți timpii. La final Max Verstappen va pleca de pe cinci cu Pierre Gasly completând linia a treia din P6.

  Linia a patra aparține Francezilor de la Renault cu Daniel Ricciardo câștigând pentru prima oară duelul direct cu Nico Hulkenberg. P7 pentru Australian și P8 pentru German.

  Cei doi piloți Haas s-au calificat pentur Q3 dar nici unul dintre ei nu a stabilit nici un timp de-a lungul ultimei sesiuni. Linia cinci le aparține iar Kevin Magnussen va pleca mâine de pe 9 din fața colegului său, Romain Grosjean.

  Zece mașini în top 10, iar grila va fi așezată două câte două. 2 Mercedes, 2 Ferrari, 2 Red Bull, 2 Renault și 2 Haas. Șansele sunt bune pentru o cursă bună mâine la Shanghai.

  Foto-credit: Mercedes AMG Petronas Motorsport F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss