More

  Latest Posts

  Valtteri Bottas va conduce pentru Alfa Romeo din 2022

  Valtteri Bottas își va uni forțele cu fostul șef Fred Vasseur la Alfa Romeo din sezonul viitor, după ce a semnat un acord de mai mulți ani cu echipa elvețiană.

  Finlandezul, care a câștigat titlul GP3 cu echipa ART Grand Prix a lui Vasseur în 2011, va părăsi Mercedes, unde a fost partener cu Lewis Hamilton din 2017.

  În timpul petrecut cu săgețile de argint, a jucat un rol cheie în câștigarea a patru campionate de constructori și a obținut nouă victorii și 53 de podiumuri.

  Viitorul său la Mercedes a făcut obiectul unor speculații de luni de zile, șeful Toto Wolff evaluând dacă promovează juniorul mărcii George Russell în scaunul lui Bottas.

  Experiența lui Bottas va fi cheia pentru Alfa Romeo, deoarece vor să facă o mișcare spre partea din față a grilei anul viitor – când vor fi introduse reguli noi.

  „Se deschide un nou capitol în cariera mea de curse: sunt încântat să mă alătur Alfa Romeo Racing ORLEN pentru 2022 și nu numai pentru ceea ce va fi o nouă provocare cu un producător iconic”, a spus Bottas.

  „Alfa Romeo este un brand care nu are nevoie de nicio prezentare, au scris câteva pagini grozave din istoria Formulei 1 și va fi o onoare să reprezint această marcă. Potențialul instalării în Hinwil este clar și doresc ocazia de a ajuta echipa să avanseze pe grilă, în special cu noile reglementări din 2022, care oferă echipei șansa de a face un salt în performanță.

  „Sunt recunoscător pentru încrederea pe care echipa mi-a acordat-o și abia aștept să-mi răsplătesc credința: mi-e foame ca oricând să concurez pentru rezultate și, când va veni momentul, să câștig. Îl cunosc bine pe Fred [Vasseur] și aștept cu nerăbdare să cunosc restul echipei cu care voi lucra, construind relații la fel de puternice precum cele pe care le am la Mercedes.

  Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss