More

  Latest Posts

  Valtteri Bottas re-aduce Mercedes pe prima poziție în FP2 la Abu Dhabi

  Bottas a terminat la doar patru sutimi în fața lui Max Verstappen,, pentru prima poziție în cea de-a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu de la Abu Dhabi. 

  Valtteri a urcat echipa Mercedes în fruntea plutonului în timp ce noaptea a sosit încet încet în cea de-a doua sesiune de antrenamente de la Abu Dhabi.

  Daniel Ricciardo a sosit al treilea pentru Red Bull la Yas Marina Circuit, acesta a condus sesiunea pentru o bună perioadă de timp până să fie detronat de Bottas la nu prea mult timp după. Lewis Hamilton a completat a doua linie, campionul mondial terminând sesiunea pe locul patru.

  Timpul lui Bottas, câștigător la Abu Dhabi anul trecut, a fost de 1m37.236, la 0.044s mai rapid decât Verstappen.

  Cele două mașini Ferrari au luat a treia linie, Kimi Raikkonen și Sebastian Vettel terminând pe cinci și pe șase respectiv.

  Romain Grosjean a fost best of the rest pentru Haas, în poziția a șaptea, urmat de Nico Hulkenberg pe opt. Al doilea pilot Haas, Kevin Magnussen a luat locul nouă iar top-10-ul a fost completat de Esteban Ocon pentru Force India.

  Sesiunea s-a desfășurat fără incidente majore, cele mai notabile momente fiind câteva ieșiri peste „sausage kerb-ul” de la ieșirea virajului 20.

  Foto-credit: Mercedes-AMG F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss