Latest Posts

Valtteri Bottas, pregătit să fie “cea mai bună versiune a sa” la Alfa Romeo.

Vizualizări: 11910

Valtteri Bottas consideră că poate “să fie cea mai bună versiune a sa” în Formula 1 la Alfa Romeo, în timp ce se pregătește pentru primul său sezon cu echipa în 2022.

Valtteri Bottas s-a alăturat echipei Alfa Romeo F1 în acest an, după un stagiu de cinci sezoane la Mercedes AMG F1, unde a obținut 10 victorii în curse și a ajutat echipa să câștige campionatul constructorilor în fiecare an. Echipa Mercedes AMG F1 a optat pentru promovarea pilotului junior George Russell în scaunul alături de Lewis Hamilton pentru 2022, lăsându-l pe Valtteri Bottas să ajungă la un acord cu Alfa Romeo F1 pentru un contract pe mai mulți ani.

Valtteri Bottas

Șeful echipei Alfa Romeo F1, Frederic Vasseur, a declarat anul trecut pentru Motorsport.com că a considerat că această mutare ar putea ajuta la dezvoltarea lui Bottas, deoarece nu va mai fi “în umbra” lui Lewis Hamilton. Valtteri Bottas a avut prima șansă de a testa noua mașină C42 de la Alfa Romeo F1 în testele de săptămâna trecută și a explicat după cursă că a simțit că mai are „atât de multe de făcut pentru a deveni mai bun și atât de multe de oferit acestui sport”.

„Ca pilot, cred că nu te oprești niciodată din învățat atât timp cât îți dorești”, a spus Bottas. „Așa că, bineînțeles, mă uit mereu la zonele în care pot fi mai bun. Simt cu adevărat că acum pot fi doar cea mai bună versiune a mea, în loc să încerc să fiu altceva și să mă străduiesc prea mult”.

Valtteri Bottas i s-a alăturat la Alfa Romeo pentru noul sezon Guanyu Zhou, absolvent de Formula 2, care își va face debutul în Formula 1 în Bahrain. În ciuda faptului că are aproape un deceniu de experiență în F1, Bottas a declarat că nu se vede ca fiind singurul lider la Alfa Romeo în acest an. „Suntem împreună în asta, acesta este sentimentul”, a spus Bottas.

Valtteri Bottas

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Bineînțeles că pot ghida drumul pe care merg, dacă simt că am experiențe din trecut. În cele din urmă, suntem în asta împreună cu Guanyu Zhou și Robert Kubica, pilot de rezervă și cu întreaga echipă”. „Deocamdată, a fost o atmosferă plăcută, sunt mai mult decât fericit să fiu aici și vreau să mulțumesc echipei pentru această oportunitate”.

Bottas a parcurs cele mai puține tururi dintre toți piloții cu normă întreagă din Formula 1 în cele trei zile de teste de la Barcelona, deoarece problemele de fiabilitate au împiedicat Alfa Romeo să ruleze, finlandezul recunoscând că „mai este de lucru” înaintea noului sezon. Următoarea oportunitate de a parcurge ceva kilometri cu mașina Alfa Romeo C42 va veni în timpul celui de-al doilea test de pre-sezon, care va avea loc în Bahrain, în perioada 10-12 martie, înaintea Marelui Premiu al Bahrainului de deschidere a sezonului, pe 20 martie.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss