Latest Posts

Valtteri Bottas… Oops, he did it again, vineri la Marele Premiu al Qatarului. – Pirelli Report.

Vizualizări: 11948

Valtteri Bottas a fost cel mai rapid pentru Mercedes în ziua de deschidere a Marelui Premiu al Qatarului de pe Circuitul Internațional Losail, care găzduiește runda a 20-a al Campionatului Mondial de Formula 1 din 2021.

Valtteri Bottas

Valtteri Bottas

Decalajul de timp între anvelope:

Valtteri Bottas

Sumarul pneurilor pentru vineri:

  • Piloții și echipele din Formula 1 au avut un prim contact azi cu Losail, cea mai nouă locație din calendarul F1. A fost o sesiune de antrenamente libere după-amiază, pe căldură, urmată de o a doua sesiune derulată după lăsarea serii, mai reprezentativă pentru calificări și condițiile de cursă.
  • Pilotul Mercedes AMG F1, Valtteri Bottas a reușit cel mai bun tip al zilei în FP2 (1m23.148s) în timp ce pilotul Red Bull Racing, Max Verstappen a fost cel mai rapid în sesiunea de dimineață: pentru fiecare ocazie au fost utilizate pneurile P Zero Red C3 SOFT. Toate cele trei compoziții disponibile au fost utilizate în fiecare sesiune, echipele concentrându-se pe acumularea de informații pentru acest nou circuit.
  • Sesiunea crucială FP2 s-a derulat pe o temperatură ambientală de 28 de grade în aer, respectiv 30 de grade pe pistă, cu un vânt moderat cu rafala în 25 km/h. Temperatura din FP1 a fost cu 15 grade mai ridicată decât în FP2.
  • Pista a fost alunecoasă și „verde” de-a lungul zilei, în special cu nisip suflat de vând din împrejurimi. Câțiva piloți au ieșit în decor, aducând și mai mult praf pe pistă. A fost de asemenea și un grad mare de evoluție, de-a lungul fiecărei sesiuni.
  • Până acum, diferența dintre P Zero Alb hard C1 și Galben medium C2 este de 0,7 secunde, o diferență similară fiind între medium și soft. Timpii pe tur au fost destul de ridicați: deja apropiată de cei estimați pentru calificări.

Valtteri Bottas

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Valtteri Bottas

Valtteri Bottas... Oops, he did it again, vineri la Marele Premiu al Qatarului. – Pirelli Report.

Vineri

Mario Isola – Head of F1 and Car Racing:
„Au fost două sesiuni pline azi, echipele concentrându-se să învețe cât de mult se poate despre Losail, în timpul avut la dispoziție. A fost un grad ridicat de evoluție a pistei observat deja în FP1, model care este de așteptat să continue mâine. În aceste condiții speciale cu o pistă murdară și viraje care supun pneurilor unor energii substanțiale, datele inițiale arată o uzură mai accentuată a pneului stânga față, în special pentru compoziția soft: asta probabil și datorită set-up-ului pe care îl folosesc mașinile pe acest circuit.

Va fi interesant de văzut cum vor evolua acestea de-a lungul weekendului. În condițiile mai calde din FP1, pneul hard a lucrat bine, așa cum era de așteptat, dar în condițiile mai reci și mai reprezentative din FP2, soft-ul și medium-ul au ieșit la rampă. Ca de obicei pe un circuit nou, vor fi multe date de analizat în această noapte pe măsură ce echipele vor începe să lucreze la strategiile pentru cursă și calificări, pe baza a ceea ce au învățat azi.”

Pirelli Technical & Sporting Briefing – 03-09-2021 (Engleza):

Valtteri Bottas

Rezultatele al primei sesiuni de Antrenamente Libere:

Valtteri Bottas

Marele Premiu al Belgiei

Rezultatele ale celei de-a doua sesiuni de Antrenamente Libere:

Valtteri Bottas

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24 / Pirelli
Photocredit: Pirelli / Getty Images
Sponsor: Pirelli

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 / Pirelli

Latest Posts

Don't Miss