GP24 Media

LATEST POSTS

Valtteri Bottas, încântat să revină la Imola

Valtteri Bottas
Vizualizări: 10325

Valtteri Bottas a avut un debut de sezon rezonabil. În Bahrain, pilotul finlandez a stabilit cel mai rapid tur al cursei și a încheiat pe locul al treilea.

Înaintea cursei de la Imola, Valtteri Bottas a fost implicat într-un clip promoțial pentru Petronas, unul dintre sponsorii echipei Mercedes. Finlandezul a lăudat traseul din apropierea Bolognei, reiterându-și încântarea de a reveni să concureze acolo.

“E un circuit legendar. Atunci când pilotezi la Imola, simți istoria și toate lucrurile care s-au întâmplat aici, atât cele bune, cât și cele rele. Ca pilot, chiar și acum, mă trec fiorii când mă gândesc la asta.” a declarat Valtteri Bottas în videoclipul celor de la Petronas.

Anul trecut echipa germană și-a adjudecat cel de-al șaptelea titlu mondial consecutiv la Imola. În cursa din 2020, Bottas a încheiat pe locul secund, în spatele coechipierului său, Lewis Hamilton. Finlandezul a obținut pole-ul în calificările de sâmbătă, dar, după o eroare, victoria i-a revenit lui Hamilton.

“Imola e un circuit care nu prea permite greșeli. Pista e îngustă și trebuie să fii atent la toate detaliile. Anul trecut am mers foarte bine în calificări, am plecat din pole position în cursă, dar aceasta nu a decurs conform așteptărilor mele. Întotdeauna am sentimente mixte când mă gândesc la Imola, mai ales că aici ne-am adjudecat titlul la constructori anul trecut.” a concluzionat pilotul finlandez.

Având în vedere faptul că întrecerea din Bahrain a fost prima etapă din 2021, Valtteri Bottas ocupă locul al treilea în clasamentul general, cu 16 puncte. Cu pilotul finlandez și Mercedes ne vom revedea începând de mâine, atunci când sunt programate primele două sesiuni de antrenamente.

Acțiunea de la Imola va putea fi vizionată în România pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport 3.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

 

Sursa: Petronas
Photocredit: Mercedes
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES