More

  Latest Posts

  Valtteri Bottas, încântat să revină la Imola

  Valtteri Bottas a avut un debut de sezon rezonabil. În Bahrain, pilotul finlandez a stabilit cel mai rapid tur al cursei și a încheiat pe locul al treilea.

  Înaintea cursei de la Imola, Valtteri Bottas a fost implicat într-un clip promoțial pentru Petronas, unul dintre sponsorii echipei Mercedes. Finlandezul a lăudat traseul din apropierea Bolognei, reiterându-și încântarea de a reveni să concureze acolo.

  “E un circuit legendar. Atunci când pilotezi la Imola, simți istoria și toate lucrurile care s-au întâmplat aici, atât cele bune, cât și cele rele. Ca pilot, chiar și acum, mă trec fiorii când mă gândesc la asta.” a declarat Valtteri Bottas în videoclipul celor de la Petronas.

  Anul trecut echipa germană și-a adjudecat cel de-al șaptelea titlu mondial consecutiv la Imola. În cursa din 2020, Bottas a încheiat pe locul secund, în spatele coechipierului său, Lewis Hamilton. Finlandezul a obținut pole-ul în calificările de sâmbătă, dar, după o eroare, victoria i-a revenit lui Hamilton.

  “Imola e un circuit care nu prea permite greșeli. Pista e îngustă și trebuie să fii atent la toate detaliile. Anul trecut am mers foarte bine în calificări, am plecat din pole position în cursă, dar aceasta nu a decurs conform așteptărilor mele. Întotdeauna am sentimente mixte când mă gândesc la Imola, mai ales că aici ne-am adjudecat titlul la constructori anul trecut.” a concluzionat pilotul finlandez.

  Având în vedere faptul că întrecerea din Bahrain a fost prima etapă din 2021, Valtteri Bottas ocupă locul al treilea în clasamentul general, cu 16 puncte. Cu pilotul finlandez și Mercedes ne vom revedea începând de mâine, atunci când sunt programate primele două sesiuni de antrenamente.

  Acțiunea de la Imola va putea fi vizionată în România pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport 3.

  Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

   

  Sursa: Petronas

  Photocredit: Mercedes


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss