Latest Posts

Valtteri Bottas crede că poate obține titlul mondial în 2021

Vizualizări: 9342

Aflat la startul celui de-al cincilea sezon  alături de Mercedes, Valtteri Bottas țintește primul titlu mondial din carieră. Finlandezul a fost vicecampion mondial în ultimele două sezoane, fiind învins doar de coechipierul său, Lewis Hamilton.

După pauza de iarnă, Bottas a revenit revigorat și gata să lupte de la egal la egal cu Hamilton. În trecut, finlandezul a fost recunoscut pentru starturile excepționale de sezon neconcentrizate însă în titluri mondiale. Mai mult, Bottas nu a fost mai niciodată un candidat serios la titlul mondial.

Cu toate acestea, Valtteri Bottas consideră în continuare că are toate atuurile necesare pentru a se lupta la titlul mondial. Mai mult, el a promis că anul acesta va fi mult mai implicat și rămâne încrezător în șansele sale la un prim titlu mondial din carieră.

“Chiar dacă Lewis a câștigat atâtea titluri în acest timp în care am fost coechipieri, anul acesta voi concura cu o atitudine nouă. Cred cu tărie că pot lupta pentru titlu mondial, iar acesta este obiectivul meu în acest sezon. Acesta este țelul meu și este un drum lung care trebuie parcurs pas cu pas.” a declarat Bottas.

Finlandezul a semnat cu Mercedes în 2017, imediat după anunțul retragerii lui Nico Rosberg. Bottas impresionase în prealabil cu evoluții foarte solide la Williams. În cele patru sezoane petrecute până acum alături de echipa germană, finlandezul a fost vicecampion mondial în două ocazii, în 2019 și 2020, și a contribuit la patru titluri mondiale la constructori pentru Mercedes.

La fel ca în ultimele patru sezoane, Bottas va avea misiunea ingrată de a încerca să-l învingă pe Lewis Hamilton din postura de coechipier la Mercedes. De altfel, asemeni lui Hamilton, Valtteri Bottas se află în ultimul său an de contract alături de germani.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cu Valtteri Bottas ne vom revedea în mod oficial pe 28 martie, cu prilejul primului GP al sezonului, Marele Premiu al Bahrainului.

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss