More

  Latest Posts

  Valtteri Bottas crede că poate obține titlul mondial în 2021

  Aflat la startul celui de-al cincilea sezon  alături de Mercedes, Valtteri Bottas țintește primul titlu mondial din carieră. Finlandezul a fost vicecampion mondial în ultimele două sezoane, fiind învins doar de coechipierul său, Lewis Hamilton.

  După pauza de iarnă, Bottas a revenit revigorat și gata să lupte de la egal la egal cu Hamilton. În trecut, finlandezul a fost recunoscut pentru starturile excepționale de sezon neconcentrizate însă în titluri mondiale. Mai mult, Bottas nu a fost mai niciodată un candidat serios la titlul mondial.

  Cu toate acestea, Valtteri Bottas consideră în continuare că are toate atuurile necesare pentru a se lupta la titlul mondial. Mai mult, el a promis că anul acesta va fi mult mai implicat și rămâne încrezător în șansele sale la un prim titlu mondial din carieră.

  “Chiar dacă Lewis a câștigat atâtea titluri în acest timp în care am fost coechipieri, anul acesta voi concura cu o atitudine nouă. Cred cu tărie că pot lupta pentru titlu mondial, iar acesta este obiectivul meu în acest sezon. Acesta este țelul meu și este un drum lung care trebuie parcurs pas cu pas.” a declarat Bottas.

  Finlandezul a semnat cu Mercedes în 2017, imediat după anunțul retragerii lui Nico Rosberg. Bottas impresionase în prealabil cu evoluții foarte solide la Williams. În cele patru sezoane petrecute până acum alături de echipa germană, finlandezul a fost vicecampion mondial în două ocazii, în 2019 și 2020, și a contribuit la patru titluri mondiale la constructori pentru Mercedes.

  La fel ca în ultimele patru sezoane, Bottas va avea misiunea ingrată de a încerca să-l învingă pe Lewis Hamilton din postura de coechipier la Mercedes. De altfel, asemeni lui Hamilton, Valtteri Bottas se află în ultimul său an de contract alături de germani.

  Cu Valtteri Bottas ne vom revedea în mod oficial pe 28 martie, cu prilejul primului GP al sezonului, Marele Premiu al Bahrainului.

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss