Latest Posts

Valtteri Bottas: „Consider că sunt mai bun decât Hamilton”

Vizualizări: 10145

Valtteri Bottas spune că e normal că el consideră că este un pilot mai bun decât Lewis Hamilton, doar că el nu se implică în politică. Finlandezul care a reușit să câștige prima cursă din acest sezon, din Austria, a fost pentru scurt timp liderul clasamentului. Hamilton în schimb, după trei runde disputate, a preluat conducerea, în lupta pentru titlu, și a reușit să o mențină de atunci.

Bottas consideră însă, că nu s-a întâmplat nimic care să îl facă să se desconsidere: „Sigur că eu cred că sunt un pilot mai bun, când sunt în formă maximă, stiu că pot să îl depășesc. Clar sunt zile în care performeaza mai bine decât mine, iar în ultimii ani, de când i-am devenit coechipier, per total a fost mai bun.”

„Dar eu nu agreez politica, îmi place doar să concurez, îmi plac cursele cinstite și muncite. Eu așa sunt, așa am fost mereu și așa voi fi și în viitor. Sunt mulțumit de performanța mea de anul acesta, mai ales comparativ cu alte sezoane. Mai ales ritmul de cursă mi s-a îmbunătățit. Totul ține de micile detalii, dacă am grijă, atunci lucrurile se vor desfășura în favoarea mea. Dar per total e bine.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss