More

  Latest Posts

  Valtteri Bottas: „Consider că sunt mai bun decât Hamilton”

  Valtteri Bottas spune că e normal că el consideră că este un pilot mai bun decât Lewis Hamilton, doar că el nu se implică în politică. Finlandezul care a reușit să câștige prima cursă din acest sezon, din Austria, a fost pentru scurt timp liderul clasamentului. Hamilton în schimb, după trei runde disputate, a preluat conducerea, în lupta pentru titlu, și a reușit să o mențină de atunci.

  Bottas consideră însă, că nu s-a întâmplat nimic care să îl facă să se desconsidere: „Sigur că eu cred că sunt un pilot mai bun, când sunt în formă maximă, stiu că pot să îl depășesc. Clar sunt zile în care performeaza mai bine decât mine, iar în ultimii ani, de când i-am devenit coechipier, per total a fost mai bun.”

  „Dar eu nu agreez politica, îmi place doar să concurez, îmi plac cursele cinstite și muncite. Eu așa sunt, așa am fost mereu și așa voi fi și în viitor. Sunt mulțumit de performanța mea de anul acesta, mai ales comparativ cu alte sezoane. Mai ales ritmul de cursă mi s-a îmbunătățit. Totul ține de micile detalii, dacă am grijă, atunci lucrurile se vor desfășura în favoarea mea. Dar per total e bine.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss