Latest Posts

Valtteri Bottas cel mai rapid vineri la Marele Premiu al Rusiei. – Pirelli Report.

Vizualizări: 14367

Valtteri Bottas a fost cel mai rapid în ziua de deschidere a antrenamentului Marelui Premiu al Rusiei la Sochi vineri, runda a 15-a a sezonului Campionatului Mondial de Formula 1 din 2021.

Valtteri Bottas

Valtteri Bottas

Decalajul de timp între anvelope:

Valtteri Bottas

Sumarul pneurilor pentru vineri:

  • Valtteri Bottas a condus astăzi Mercedes AMG F1 în ambele sesiuni de antrenamente libere, folosind anvelopa P Zero Red SOFT C5 cu fiecare ocazie. Finlandezul, care a ocupat, de asemenea, ambele sesiuni de vineri anul trecut la Sochi, a mers mai repede decât a făcut-o anul trecut în FP1, dar nu a putut să se potrivească cu reperul său din 2020 în FP2.
  • Cu toate acestea, a fost o pereche de sesiuni de antrenamente ușor diferită față de una normala. Mâine anuntandu-se ploi persistente, piloții s-au concentrat pe colectarea de date pentru toti cei trei compuși pentru duminică, când se așteaptă ca condițiile meteorologice să fie încă variabile.
  • Pilotul Ferrari F1 Charles Leclerc și Max Verstappen de la Red Bull Racing vor începe cursa din spatele a grilei din cauza schimbărilor de motor – ceea ce a însemnat că simularea calificării nu a fost o prioritate pentru ei în antrenamentele libere.
  • Condițiile au fost destul de răcoroase astăzi, cu temperaturi ambientale în jur de 22 de grade Celsius și temperaturi de urmărire de până la 32 de grade în timpul PC2. Părea că condițiile îl favorizau pe Valtteri Bottas.
  • Un steag roșu a întrerupt sesiunea FP2 cu 20 de minute in final, întrerupând unele dintre cursele lungi. Acest lucru a făcut mai dificilă evaluarea decalajelor de performanță dintre compuși, dar până în prezent există aproximativ 0,8 secunde între P Zero Red SOFT și P Zero Yellow MEDIUM și aproximativ 0,5 secunde între mediu și P Zero White HARD.

Valtteri Bottas

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Valtteri Bottas

Valtteri Bottas

Mario Isola – Head of F1 and Car Racing:
„Vremea așteptată de mâine a influențat antrenamentele libere de astăzi, piloții concentrându-se mai mult pe colectarea multor date asupra tuturor celor trei compuși, precum și pe stabilirea unui timp de tur, în cazul în care FP2 are o influență asupra pozițiilor pe grilă pentru cursă, cu o șansă puternică ca mâine sa se vada condiții umede toată ziua.

Circuitul a oferit de fapt o aderență destul de bună și, așa cum era de așteptat, pista a evoluat mult, deși ploaia de mâine este probabil să reseteze aderenta asfaltului, ceea ce se adaugă la semnele de întrebare. În aceste condiții, steagul roșu din FP2 a fost nefericit, echipele fiind susceptibile de a merge în cursa de duminică, cu o lipsă distinctă de alergare pe uscat “.

Pirelli Technical & Sporting Briefing – 03-09-2021 (Engleza):

Valtteri Bottas

Rezultatele al primei sesiuni de Antrenamente Libere:

Valtteri Bottas

Valtteri Bottas

Rezultatele ale celei de-a doua sesiuni de Antrenamente Libere:

Valtteri Bottas

Formula 2, ultimele știri:

  • Liderul campionatului Prema, Oscar Piastri, a obținut pole position în calificările de Formula 2, toți piloții folosind anvelopele supersoft P Zero Purple. Dan Ticktum al lui Carlin va începe pe pole pentru prima cursă de mâine – așteptată să se desfășoare în condiții umede – calificându-se în P10 pentru sesiunea de după-amiază. Mai devreme astăzi, Felipe Drugovich, de la UNI Virtuosi, a mers cel mai repede în antrenamente libere, folosind anvelopa medie P Zero Yellow.

Formula 3, ultimele știri:

  • Jack Doohan al echipei Trident a obținut pole position în calificări, ajutându-și să-și păstreze speranțele la titlu. Pilotul Prema, Dennis Hauger, s-a îndreptat spre prima cursă de la Sochi cu 39 de puncte înaintea sa în clasament, după ce s-a calificat doar pe locul nouă. Toți piloții au folosit anvelopa dură P Zero White, care a fost inițial destinată rundei finale programate pentru Austin, Texas, înainte de a fi mutată la Sochi.
  • Drept urmare, șoferii au trebuit să se concentreze asupra încălzirii anvelopelor, mai ales în condițiile reci de astăzi. Datorită riscului de ploaie mâine, prima cursă a fost avansată de sâmbătă dimineață până vineri după-amiază, Roman Stanek al echipei Grand Prix Hitech pornind de la pole-ul de grilă inversă (după ce s-a calificat azi pe locul 12).

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24 / Pirelli
Photocredit: Pirelli / Getty Images
Sponsor: Pirelli

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 / Pirelli

Latest Posts

Don't Miss