GP24 Media

LATEST POSTS

Bottas admite că uneori a pus prea multă presiune pe el

Vizualizări: 10655

Unul dintre piloții cei importanți din grila Formulei 1, Valtteri Bottas a discutat pe scurt despre provocările pe care le așteaptă înaintea noului sezon din Formula 1, dar și despre greșelile personale comise de el în trecut. 

Finlandezul consideră că pauza de iarnă a fost un restart benefic pentru forțele proprii. Totodată, Bottas a discutat și despre lucrurile pe care trebuie să le îmbunătățească pentru a se lupta pentru un prim titlu mondial în Formula 1. Momentan, finlandezul are două titluri consecutive de vicecampion mondial, în 2019 și 2020.

Pentru 2021, Bottas și-a propus să se lupte pentru titlul mondial. Totodată, finlandezul a promis, la lansarea noului monopost Mercedes, că va încerca să se lupte de la egal la egal cu Lewis Hamilton, coechipierul său și campionul mondial în exercițiu.

“E important să te deconectezi. De foarte multe ori, când faci un pas în spate pentru câteva săptămâni, începi să analizezi lucrurile și realizezi tot ceea ce ai făcut. Sigur, au fost curse unde am mers ireproșabil, dar sunt și multe curse în care mă puteam descurca mai bine.” a declarat Bottas.

“Uneori am pus prea multă presiune pe mine. Au fost momente când am luat personal presiunea venită din exterior, dar și invers, situații când nu am pus suficientă presiune pe mine. E necesar să găsești echilibrul optim pentru a îți atinge obiectivele.” a concluzionat pilotul finlandez.

După patru sezoane petrecute la Williams între 2013 și 2016, Valtteri Bottas a semnat cu Mercedes în 2017. În cele patru sezoane petrecute până acum la gruparea germană, pilotul finlandez a contribuit la patru titluri mondiale la constructori și a obținut două titluri neoficiale de vicecampion mondial, în 2019 și 2020.

Cu Valtteri Bottas ne vom revedea mâine, 12 martie, cu prilejul primului test din Bahrain. Debutul noului sezon va avea loc pe 28 martie, tot în Bahrain.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: RaceFans
Photocredit: Mercedes
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES