More

  Latest Posts

  Bottas admite că uneori a pus prea multă presiune pe el

  Unul dintre piloții cei importanți din grila Formulei 1, Valtteri Bottas a discutat pe scurt despre provocările pe care le așteaptă înaintea noului sezon din Formula 1, dar și despre greșelile personale comise de el în trecut. 

  Finlandezul consideră că pauza de iarnă a fost un restart benefic pentru forțele proprii. Totodată, Bottas a discutat și despre lucrurile pe care trebuie să le îmbunătățească pentru a se lupta pentru un prim titlu mondial în Formula 1. Momentan, finlandezul are două titluri consecutive de vicecampion mondial, în 2019 și 2020.

  Pentru 2021, Bottas și-a propus să se lupte pentru titlul mondial. Totodată, finlandezul a promis, la lansarea noului monopost Mercedes, că va încerca să se lupte de la egal la egal cu Lewis Hamilton, coechipierul său și campionul mondial în exercițiu.

  “E important să te deconectezi. De foarte multe ori, când faci un pas în spate pentru câteva săptămâni, începi să analizezi lucrurile și realizezi tot ceea ce ai făcut. Sigur, au fost curse unde am mers ireproșabil, dar sunt și multe curse în care mă puteam descurca mai bine.” a declarat Bottas.

  “Uneori am pus prea multă presiune pe mine. Au fost momente când am luat personal presiunea venită din exterior, dar și invers, situații când nu am pus suficientă presiune pe mine. E necesar să găsești echilibrul optim pentru a îți atinge obiectivele.” a concluzionat pilotul finlandez.

  După patru sezoane petrecute la Williams între 2013 și 2016, Valtteri Bottas a semnat cu Mercedes în 2017. În cele patru sezoane petrecute până acum la gruparea germană, pilotul finlandez a contribuit la patru titluri mondiale la constructori și a obținut două titluri neoficiale de vicecampion mondial, în 2019 și 2020.

  Cu Valtteri Bottas ne vom revedea mâine, 12 martie, cu prilejul primului test din Bahrain. Debutul noului sezon va avea loc pe 28 martie, tot în Bahrain.

  Sursa: RaceFans

  Photocredit: Mercedes


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss