More

  Latest Posts

  Vali Porcisteanu Trece La Citroen C3 R5 In Noul Sezon

  Vicecampionul national al sezonului precedent dim cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop, trece in acest sezon la Citroen. Daca in 2018 la bordul unei Skoda Fabia de configuratie R5 a reusit sa urce pe treapta a doua la general si clasa, anul acesta sperand sa se claseze pe prima treapta cu noua masina Citroen C3 R5.

  Vali Porcisteanu avandu-l pe Dan Dobre ca si copilot au reusit sa faca pasul catre R5-uri in sezonul precedent, avand o evolutie foarte buna si constanta.

  Dupa un prim sezon cu o masina R5, acestia au declarat ” Citroen-ul C3R5 a parut interesant de la inceput, inca de anul trecut, fiind o masina noua cu tehnologie noua. Deoarece modelul era inca la inceput de drum si in timpul dezvoltarii, am vrut sa ne orientam catre o alta masina din grupul Peugeot-Citroen, dar nu eram incantati de 208R5 sau de DS3R5, asa ca am luat decizia sa asteptam dupa C3R5. Masina din 2018 a fost ceva temporar, de tranzitie. Cu aceasta ocazie o sa concuram „in familie” in DTO Rally Team: Cristi Dolofan cu Peugeot-ul 208 R5, in timp ce Eugen Caragui va lua startul cu Peugeot-ul 208 R2 ” a precizat Vali.

  ” Am terminat pe locul secund anul trecut, astfel incat in 2019 ne dorim clar titlul. Suntem constienti ca va fi dificil, ca va fi o lupta lunga si grea, dar nu ne dorim sa ne clasam mai jos de locul secund. Incercam sa ne apropiem de nivelul lui Simone si speram sa fim competitivi de la primul pana la ultimul raliu. Inca nu m-am urcat la volanul masinii pentru a vedea, cu adevarat, ce potential are in regim de cursa. Avem in plan sa facem mai multe sesiuni de teste pentru a intelege masina si sa ne pregatim mai serios decat in 2018. Initial vom face teste pe circuit, apoi vom trece pe drumuri asemanatoare cu probele speciale ” a mai spus acesta.

  Echipa DTO Rally Team isi va continua drumul si in 2019, insa cu o echipa mai puternica si cu material de concurs diferit astfel incat sansele sa devina campioni nationali pe echipe sa creasca considerabil.

  Porcisteanu va lua startul la bordul R5-ului de la Citroen, iar Cristi Dolofan face trecerea la R5, mai exact la Peugeot 208 R5 tot de clasa 2

  La clasa 11, Bogdan Nastase va lua startul la bordul unui Mitsubishi Evo, iar Eugen Caragiu va alerga in acest sezon cu un model Peugeot 208 de clasa R2.

  Campionul national al Rally2, Cristi Sugar, va debuta in „liga mare” si trece lua startul in cadrul Cupei Dacia la bordul unui model Dacia Sandero.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss