More

  Latest Posts

  Vali Porcisteanu nu va concura în sezonul 2020 din CNR

  O veste nu tocmai bună vine din partea vicecampionului național la raliuri din ultimele două sezoane, Valentin Porcișteanu. 

  Acesta a anunțat faptul că în 2020 el nu va mai concura în Campionatul Național de Raliuri din cauza lipsei fondurilor pentru acest sezon.

  Vali Porcisteanu: “Având în vedere situația economică actuală, ca mulți alți sportivi și membrii echipei DTO Rally Team, suferă din lipsa resurselor necesare participării în actualul sezon. Atât eu, cât și Dan, suntem mâhniți că s-a ajuns în această situație și suntem în postura de a nu participă în 2020. Dar vrem totuși să mulțumim DTO Rally Team și partenerilor echipei pentru colaborarea de până acum și să le urăm succes colegilor în continuare. Pentru fani de asemenea, mulțumiri din suflet, vom încerca să revenim pe probele speciale cât de curând!”

  Vali a mai avut un episod de acest gen in 2014, dar atunci a mai reușit să ia startul ca deschizător la diverse etape, scenariul repetandu-se și în 2015 respectiv 2016.

  Foto-Facebook-Vali Porcisteanu

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss