Latest Posts

Vali Porcisteanu nu va concura în sezonul 2020 din CNR

Vizualizări: 10615

O veste nu tocmai bună vine din partea vicecampionului național la raliuri din ultimele două sezoane, Valentin Porcișteanu. 

Acesta a anunțat faptul că în 2020 el nu va mai concura în Campionatul Național de Raliuri din cauza lipsei fondurilor pentru acest sezon.

Vali Porcisteanu: “Având în vedere situația economică actuală, ca mulți alți sportivi și membrii echipei DTO Rally Team, suferă din lipsa resurselor necesare participării în actualul sezon. Atât eu, cât și Dan, suntem mâhniți că s-a ajuns în această situație și suntem în postura de a nu participă în 2020. Dar vrem totuși să mulțumim DTO Rally Team și partenerilor echipei pentru colaborarea de până acum și să le urăm succes colegilor în continuare. Pentru fani de asemenea, mulțumiri din suflet, vom încerca să revenim pe probele speciale cât de curând!”

Vali a mai avut un episod de acest gen in 2014, dar atunci a mai reușit să ia startul ca deschizător la diverse etape, scenariul repetandu-se și în 2015 respectiv 2016.

Foto-Facebook-Vali Porcisteanu

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss