More

  Latest Posts

  Vali Porcișteanu lansează oficial campania prin care caută următorul talent în Motorsport.

  Fii pilotul VP Racing #team la Slalom Paralel in 2021!
  Așteptarea a luat sfârșit! Vali Porcișteanu lansează oficial campania prin care caută următorul talent în motorsport, pe care dorește să îl susțină în sezonul 2021 al Campionatului Național de Slalom Paralel. Vali Porcișteanu a pus bazele acestui concurs prin care viitorii piloți se vor lupta pentru un loc într-o mașină de concurs, cu toate costurile participării asigurate: școală de pilotaj, licență, înscriere, benzină, anvelope, echipament, transport și revizie mașină.

  Porcișteanu

  Începe-ți cariera în motorsport alături de Vali Porcișteanu!
  Persoanele interesate se pot înscrie achitând o taxă în valoare de 490 lei. Următorul pas este completarea unui chestionar și încărcarea unui video prin care candidatul trebuie să-l convingă pe Vali Porcișteanu că el este următorul talent al raliurilor. Urmează apoi un proces de selecție pentru stabilirea finaliștilor, proces care include și un briefing live cu Vali Porcișteanu. Cele 20 persoane alese își vor demonstra talentul în finală în cadrul unei probe desfășurate pe un circuit special amenajat, unde cel mai talentat candidat va câștiga premiul cel mare: sezonul complet în Slalom Paralel 2021, la bordul unui model Dacia Logan Rally Cup. Învingătorul va avea parte de o pregătire serioasă alături de Vali Porcișteanu, cu un curs de pilotaj dedicat și prin finisarea tehnicii de pilotaj.

  Premii garantate pentru toți participanții
  Pe lângă marele premiu, Vali Porcișteanu oferă tuturor participanților la înscriere un pachet cu merchandise, un voucher de 10% reducere la cursul de pilotaj în următorii 2 ani și un badge care atestă participarea la prima ediție a concursului.

  Mai mult, candidații clasați pe locurile 2 și 3 primesc gratuit un curs de pilotaj cu Vali Porcișteanu, iar cei clasați pe locurile 4-20 un voucher de 20% pentru cursul de pilotaj.

  Porcișteanu

  Cine poate participa?
  Se poate înscrie orice persoana care are peste 14 ani, este cetățean român cu domiciliul în România și nu a deținut sau nu deține o licență de pilot FRAS, cu excepția licențelor pentru  Karting, Super Slalom, Autoslalom, Klausenburg.

  Important: Concurenții minori pot participa doar cu acordul părinților/tutorelui legal.
  Înscrierile sunt deschise în perioada 8-18.04.2021
  Pentru înscriere și mai multe detalii accesați https://pilotdecurse.ro

  Campionatul Național de Slalom Paralel 2021 se desfășoară exclusiv pe macadam și programează cinci etape pe circuitul de Rallycross din Sibiu. Cele cinci etape sunt programate în 22 mai, 10 iulie, 21 august, 2 octombrie și 30 octombrie.

  Mai multe știri despre Campionatul Național de Slalom Paralel găsiți AICI.

  Sursa: VP Racing #Team

  Photocredit: VP Racing #Team Facebook


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss