More

  Latest Posts

  Valentino Rossi a fost numit în mod oficial o Legendă a MotoGP-ului

  Rossi, de nouă ori Campion Mondial, trece de la a fi o legendă la a fi Legendă cu o ultimă surpriză la Valencia.

  Deja o legendă, Valentino Rossi (Petronas Yamaha SRT) a fost inclus în MotoGP Hall of Fame și este acum o legendă oficială a MotoGP-ului! Campionul mondial a fost surprins de onoare la Ceremonia de decernare a premiilor FIM MotoGP, adăugând la un apel de sărbători de-a lungul zilei.

  Turul emoționant de onoare de după cursă și întâmpinarea eroului au fost doar începutul duminică, iar acestea au venit după un weekend deja vopsit în galben în onoarea numărului 46. CEO-ul Dorna, Carmelo Ezpeleta, i-a înmânat lui Rossi premiul MotoGP Legend pe scenă, celebrând 26 de sezoane de istorie făcute și inimile capturate în întreaga lume.

  Nouă Campionate Mondiale, 115 victorii și 235 de podiumuri în toate clasele sunt cifre incredibile, dar legenda este chiar mai mult decât acestea.

  lg68978.gallery full top lg

  Italianul se alătură unei lungi liste de celebrități care au devenit Legende MotoGP, care îi include pe Giacomo Agostini, Mick Doohan, Geoff Duke, Wayne Gardner, Mike Hailwood, Daijiro Kato, Eddie Lawson, Anton Mang, Angel Nieto, Wayne Rainey, Phil Read, Jim Redman, Kenny Roberts, Jarno Saarinen, Kevin Schwantz, Barry Sheene, Marco Simoncelli, Freddie Spencer, Casey Stoner, John Surtees, Carlo Ubbiali, Alex Crivillé, Franco Uncini, Marco Lucchinelli, Randy Mamola, Kork Ballington, Dani Pedrosa, Stefan Dörflinger , Jorge ‘Aspar’ Martinez și regretatul, marele Nicky Hayden.

  Valentino Rossi, Legenda MotoGP: „Mă gândeam mereu la această zi ca la un coșmar, pentru că este sfârșitul unei lungi cariere și am crezut că va fi la Valencia, dar până la urmă mi-a plăcut foarte mult, așa că trebuie să mulțumesc tuturor, toți cei care au lucrat cu mine, întregul padoc, ceilalți piloţi… a fost o zi de neuitat și mi-a plăcut. A fost o carieră lungă și întotdeauna o plăcere.”

  92g1734.gallery full top lg

  Carmelo Ezpeleta, CEO Dorna Sports: „Singurul lucru pe care îl pot spune lui Vale este mulțumesc foarte mult. A fost uimitor din 1997 în Malaezia, am văzut un tip făcând curse fantastice, dar și foarte special din atâtea motive.

  Am început să vorbim cu el atunci și de atunci, tot ce am făcut împreună, cu toți cei care lucrează în MotoGP, a fost uimitor.

  „În primul rând, Valentino a fost un pilot incredibil, chiar și ieri, la 42 de ani, era la zecimi de Fabio. Dar și personalitatea lui, situația pe care ne-a ajutat să o creăm, Comisia de siguranță, este ceva cu totul special. Acestea sunt toate cuvintele pe care le pot spune. Mulțumesc, Valentino!”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss