Latest Posts

Valentino Rossi a fost numit în mod oficial o Legendă a MotoGP-ului

Vizualizări: 11338

Rossi, de nouă ori Campion Mondial, trece de la a fi o legendă la a fi Legendă cu o ultimă surpriză la Valencia.

Deja o legendă, Valentino Rossi (Petronas Yamaha SRT) a fost inclus în MotoGP Hall of Fame și este acum o legendă oficială a MotoGP-ului! Campionul mondial a fost surprins de onoare la Ceremonia de decernare a premiilor FIM MotoGP, adăugând la un apel de sărbători de-a lungul zilei.

Turul emoționant de onoare de după cursă și întâmpinarea eroului au fost doar începutul duminică, iar acestea au venit după un weekend deja vopsit în galben în onoarea numărului 46. CEO-ul Dorna, Carmelo Ezpeleta, i-a înmânat lui Rossi premiul MotoGP Legend pe scenă, celebrând 26 de sezoane de istorie făcute și inimile capturate în întreaga lume.

Nouă Campionate Mondiale, 115 victorii și 235 de podiumuri în toate clasele sunt cifre incredibile, dar legenda este chiar mai mult decât acestea.

Valentino Rossi a fost numit în mod oficial o Legendă a MotoGP-ului

Italianul se alătură unei lungi liste de celebrități care au devenit Legende MotoGP, care îi include pe Giacomo Agostini, Mick Doohan, Geoff Duke, Wayne Gardner, Mike Hailwood, Daijiro Kato, Eddie Lawson, Anton Mang, Angel Nieto, Wayne Rainey, Phil Read, Jim Redman, Kenny Roberts, Jarno Saarinen, Kevin Schwantz, Barry Sheene, Marco Simoncelli, Freddie Spencer, Casey Stoner, John Surtees, Carlo Ubbiali, Alex Crivillé, Franco Uncini, Marco Lucchinelli, Randy Mamola, Kork Ballington, Dani Pedrosa, Stefan Dörflinger , Jorge ‘Aspar’ Martinez și regretatul, marele Nicky Hayden.

Valentino Rossi, Legenda MotoGP: „Mă gândeam mereu la această zi ca la un coșmar, pentru că este sfârșitul unei lungi cariere și am crezut că va fi la Valencia, dar până la urmă mi-a plăcut foarte mult, așa că trebuie să mulțumesc tuturor, toți cei care au lucrat cu mine, întregul padoc, ceilalți piloţi… a fost o zi de neuitat și mi-a plăcut. A fost o carieră lungă și întotdeauna o plăcere.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Valentino Rossi a fost numit în mod oficial o Legendă a MotoGP-ului

Carmelo Ezpeleta, CEO Dorna Sports: „Singurul lucru pe care îl pot spune lui Vale este mulțumesc foarte mult. A fost uimitor din 1997 în Malaezia, am văzut un tip făcând curse fantastice, dar și foarte special din atâtea motive.

Am început să vorbim cu el atunci și de atunci, tot ce am făcut împreună, cu toți cei care lucrează în MotoGP, a fost uimitor.

„În primul rând, Valentino a fost un pilot incredibil, chiar și ieri, la 42 de ani, era la zecimi de Fabio. Dar și personalitatea lui, situația pe care ne-a ajutat să o creăm, Comisia de siguranță, este ceva cu totul special. Acestea sunt toate cuvintele pe care le pot spune. Mulțumesc, Valentino!”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

Sursa: MotoGP
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

MotoGP

Latest Posts

Don't Miss