More

  Latest Posts

  Valentino Rossi speră să-și îmbunătățească performanța în Portugalia

  Valentino Rossi a avut un start foarte modest de sezon. După primele două etape din Qatar, legendarul pilot italian ocupă doar locul al 14-lea în clasamentul general al piloților.

  Qatarul nu i-a priit în acest an lui Valentino Rossi. Din cele 50 de puncte disponibile în cele două curse desfășurate acolo, Rossi a obținut doar patru. Astfel, pilotul echipei Petronas SRT ocupă actualmente doar locul 14 în clasamentul general al piloților la clasa MotoGP.

  Revenirea în Europa ar putea fi un prilej foarte bun ca Rossi să revină în fruntea ierarhiilor. De altfel, dacă Rossi va reuși să-și adjudece victoria, Portimao va deveni cel de-al treizecelea circuit unde reușește să se impună. De altfel, italianul și-a exprimat optimismul față de șansele sale din Portugalia, afirmând totodată că speră să-și îmbunătățească performanțele.

  “Circuitul de la Portimao e fantastic. Are ceva aparte față de toate celelalte. Pe de altă parte, e un traseu foarte dificil. Ai nevoie de niște timp până când să-l înveți și de fiecare dată când concurez aici trebuie să-mi îmbunătățesc stilul de pilotaj.” a declarat Valentino Rossi pentru site-ul oficial MotoGP.

  “Sperăm să fim mai puternici în acest al treilea grand prix al sezonului. Ne dorim să fim competitivi aici în Portugalia, dar și în restul GP-urilor europene, mai ales că vorbim de niște circuite unde am avut evoluții foarte bune în trecut.” a concluzionat pilotul italian.

  Cu Valentino Rossi ne vom revedea mâine, atunci când sunt programate primele două antrenamente libere care contează pentru Marele Premiu al Portugaliei. Acțiunea de la Portimao va putea fi vizionată de către fanii din România pe Digi Sport și Look Sport 3.

   

  Mai multe știri despre MotoGP găsiți AICI.

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss