More

  Latest Posts

  Valentino Rossi se declară mulțumit după primele zile de teste din Qatar

  Valentino Rossi a fost unul dintre piloții care au fost mai concentrați asupra dezvoltării motocicletei decât asupra rezultatului propriu-zis. Italianul a încheiat pe locul 13 în a treia zi de teste desfășurată ieri.

  Primele zile ale testelor din Qatar au fost destul de dificile pentru Valentino Rossi și Petronas SRT. Chiar dacă italianul a încheiat pe un modest loc 13, noul pilot al structurii malaeziene rămâne optimist asupra evoluției sale. De altfel, Rossi s-a declarat optimist după primele zile de teste.

  “Astăzi a fost o zi bună pentru mine. La sfârșit am încheiat pe 13, nimic senzațional, dar mi-am îmbunătățit recordul pe tur cu peste o secundă. Mi-am îmbunătățit ritmul și m-am obișnuit cu motocicleta și am lucrat mult cu echipa. Sunt mulțumit de munca depusă până acum.” a declarat Valentino Rossi imediat după ziua de ieri.

  “Astăzi m-am simțit din nou ca un pilot adevărat. Am rulat destul de bine, am încercat lucruri noi, am continuat să testăm noul șasiu și totul a fost pozitiv. La sfârșitul zilei, nu a fost chiar așa rău, ba chiar din contră, e un început foarte bun.” a adăugat legendarul pilot italian.

  După opt sezoane petrecute alături de echipa de uzină Yamaha, Valentino Rossi a semnat pentru 2021 cu Petronas. Italianul va pilota o motocicletă Yamaha de client, specificație 2021 și îl va avea alături de el pe Franco Morbidelli, unul dintre piloții promovați de-a lungul timpului de academia VR46.

  Valentino Rossi va debuta oficial pentru noua sa echipă pe 28 martie, tot în Qatar, cu prilejul primei etape din cadrul campionatului mondial de motociclism viteză.

  Sursa: Motorsport.com

  Photocredit: Petronas SRT


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss